Κυριακή, 28/04/2024 | 13:34

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα

227 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/03/2024, 7:54 πμ | 0 σχόλια
Με δεκάδες βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της πόλης, βαρκαρόλα από τους αλιείς και αποκορύφωμα την καύση του βασιλιά Καρνάβαλου έπεσε το βράδυ της Κυριακής, στην Πρέβεζα η αυλαία του καρναβαλιού της Πρέβεζας.
Εκατοντάδες κόσμου παρακολούθησε στην τελετή που ολοκληρώθηκε με συναυλία από τους West Coast. Τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους φορείς και τον κόσμο που αγκάλιασε τις εκδηλώσεις και έκανε ακόμη μεγαλύτερο το έτσι κι αλλιώς εντυπωσιακό καρναβάλι της Πρέβεζας, εξέφρασαν εκ μέρους του Κομιτάτου ο Χρήστος Λούπας, ο Σπύρος Πλέουρας και ο Θωμάς Τσούνης, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ευχαρίστησε το Κομιτάτο για τη διοργάνωση , όλους όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και βέβαια τους κατοίκους και τους πολλούς επισκέπτες, καλώντας τους την Καθαρά Δευτέρα στα παραδοσιακά Κούλουμα στην Πλατεία Ανδρούτσου με νηστίσιμα εδέσματα , παραδοσιακή μουσική και χορό .
Στην παρουσίαση της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης, μουσική έπαιξε ο DJ MIKE ( Μιχάλης Γιολμάς) ενώ η βραδιά για τις χιλιάδες κόσμου που είχαν κατακλύσει την παραλία Πρέβεζας έκλεισε με υπέροχο μουσικό τρόπο από το συγκρότημα “west coast”.
ΠΗΓΗ- φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα