Σάββατο, 27/04/2024 | 17:05

Του ζήτησε ραντεβού και δέχτηκε: Η φάρσα του Σωτήρη Μουστάκα με την «όμορφη νεαρά» που έγραψε ιστορία

413 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2024, 12:39 μμ | 0 σχόλια

Όταν ο Σωτήρης Μουστάκας  είχε κέφια δυο τινά ήταν βέβαιο ότι θα συμβούν. Όσοι ήταν δίπλα του θα δάκρυζαν από τα γέλια και όσοι ήταν μακριά του θα δάκρυζαν επίσης, όχι όμως απ’ τα γέλια, αλλά απ’ τα χουνέρια που τους σκάρωνε. Γνωστός για τις φάρσες του ο λατρεμένος Σωτήρης δεν άφηνε κανέναν σε χλωρό κλαρί. Όταν αποφάσιζε να… παίξει ήταν πιο βέβαιο και απ’ τον θάνατο ότι το υποψήφιο θύμα του θα την πατούσε και θα κατάπινε την φάρσα του αμάσητη.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του θεατρικού συγγραφέα, σεναριογράφου και δημοσιογράφου, Κώστα Πρετεντέρη. Ο Μουστάκας αποφάσισε να… τεστάρει τις αντοχές του και να κάνει την ξακουστή φάρσα της νεαρής ηθοποιού. Το story προέβλεπε ότι η νεαρά θα του τηλεφωνούσε και θα του ζητούσε ένα ραντεβού για να γνωριστούν για τη δουλειά.

Επειδή όμως δεν θα την αναγνώριζε, θα κρατούσε στο ραντεβού μια κούκλα στο χέρι και θα τον περίμενε στο δρόμο. Τι συνέβη τελικά; Ο υπέροχος Σωτήρης Μουστάκας έδωσε την απάντηση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Οι εντιμότατοι φίλοι μου» με τη Σεμίνα Διγενή, κάνοντας τους καλεσμένους να δακρύσουν απ’ τα γέλια.

Δείτε το βίντεο με την ξεκαρδιστική φάρσα του.

 

 

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα