Τετάρτη, 01/05/2024 | 18:40

Προσφορές σημαντικού τεχνολογικού εξοπλισμού στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

736 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/03/2024, 8:20 μμ | 0 σχόλια
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει δύο μητέρες, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τη δωρεά χρηματικών ποσών για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστεί την κ. Ε.Γ. για την δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού που συνέβαλε στην αγορά ενός υπερσύγχρονου , έγχρωμου φωτοτυπικού μηχανήματος και την κ. Κική Τσιπουρίδου- Βασιλαποστόλη για την αγορά ενός σετ ρομποτικής.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Πρέβεζας, στον πρόεδρο της Χαράλαμπο Κακιούζη και όλα τα μέλη της που στηρίζουν τα αιτήματα του σχολείου, στον οργανισμό Scico που προέβη στη δωρεά ενός 3/D εκτυπωτή για το περιβαλλοντικό Πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας που εκπονείται από την Αγγελική Ευαγγέλου και ομάδα μαθητών της Γ’ Τάξης καθώς και τον κ. Ιωσήφ Τσιμπούκη που βοήθησε στην συναρμολόγησή του.
Σύμφωνα με τη διευθύντρια του σχολείου Βαρβάρα Ζαντραβέλη, ο εκτυπωτής έρχεται να συμπληρώσει τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου που πρόσφατα στελεχώθηκε με 9 νέα διαδραστικά συστήματα και 25 επιπλέον νέα σετ Ρομποτικής, ενώ όλα αυτά ενδυναμώνουν σημαντικά την τεχνολογική αρτιότητα της σχολικής μονάδας και δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να προετοιμαστούν και να εκπαιδευτούν ανάλογα για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα