Σάββατο, 27/04/2024 | 13:49

Πρέβεζα: Το Καρναβαλικό Κομιτάτο χειροκροτεί και ευχαριστεί

504 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/03/2024, 11:19 πμ | 0 σχόλια

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας  χειροκροτεί και ευχαριστεί τους Χιλιάδες Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες που φέτος συγκλόνισαν και έγραψαν ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής σε ολόκληρη την Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία. Ιδιαίτερα χειροκροτεί και ευχαριστεί τους διοργανωτές και διοργανώτριες των γκρουπ και τους κατασκευαστές των αρμάτων. Χειροκροτεί δυνατά και ευχαριστεί όλο τον κόσμο που συμμετείχε στα Γκρουπ από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, την Άρτα, την Λευκάδα, την Βόνιτσα, την Κεφαλονιά και άλλες περιοχές της χώρας.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης είναι πολύ λίγο. Προβάλλουν το Καρναβάλι μας στο Πανελλήνιο με υποδειγματικό τρόπο!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί για την στήριξη στο Καρναβάλι του, τον Δήμο Πρέβεζας, την Περιφέρεια Ηπείρου, το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον σύλλογο Εστίασης Πρέβεζας και ιδιαίτερα αυτούς που έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο θεσμό του Καρναβαλιού του Κομιτάτου (περίπου το 20%), την Ποτοποιία του Θωμά Φυσέκη, το POLIS MARKET, το Mymarket, το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, την Πρεβεζάνικη Μπύρα “ΑΚΤΗ”, τα κρεοπωλεία ΚΑΠΠΑΣ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ, ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ, τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Δράκο, την Ψυκτική Λάζαρος Θάνος, την ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ Αφοι Κατωγιάννη, και την εταιρεία GSP Γκαρτζονίκας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας και το τμήμα τροχαίας αν και παρατηρήθηκε μία ώρα περίπου καθυστέρησης για να κλείσει η Λεωφόρος Ειρήνης και να διευκολυνθεί η διέλευση των αρμάτων, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας και το ΕΚΑΒ.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, την τελευταία εβδομάδα της Αποκριάς με τη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση και την τελετή λήξης του Καρναβαλιού (εκδήλωση που αυτοί που υπεύθυνοι των δελτίων τύπου του Δήμου δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ποιός την διοργανώνει) απέδειξε γιατί το Κομιτάτο είναι με μεγάλη διαφορά ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία.

Οι στόχοι του μεγαλύτερου Καρναβαλιού στη Βορειοδυτική Ελλάδα που διοργανώνει στην Πρέβεζα, ο Πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” γίνονται ακόμα μεγαλύτεροι και ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά.

Καλή Σαρακοστή σε όλους και σε όλες.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα