Κυριακή, 28/04/2024 | 20:19

Πρέβεζα: Αν στην ποδαράτη του Κομιτάτου έγινε αυτό, σκεφθείτε τι έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου!

1356 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/03/2024, 9:01 μμ | 0 σχόλια

Η ηρωϊκή Οχτάδα της περσινής “Μικρής Βενετίας” έγινε φέτος εκατοντάδες Καρναβαλιστές που συμμετείχαν τελικά στην ποδαράτη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, το Σαββατόβραδο 9 Μαρτίου.

 

Μικροί και μεγάλοι συναντήθηκαν στην αρχή του ιστορικού κέντρου Πρέβεζας, διένυσαν την κεντρική αγορά Πρέβεζας και συνέχισαν στην παραλία Πρέβεζας, με μουσικές, μπαλόνια, σερπαντίνες, κομφετί, σφυρίχτρες, κόρνες, καπνογόνα, βεγγαλικά και έδωσαν στην Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα έντονο αποκριάτικο άρωμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ποδαράτη παρέλαση υπήρξε και αντιπροσωπεία του Καρναβαλιού των γυναικών Πρέβεζας, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο από του χρόνου η ποδαράτη παρέλαση να είναι κοινή παρέλαση-κοινή εκδήλωση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας και του Καρναβαλιού των γυναικών Πρέβεζας.

Αν στην ποδαράτη παρέλαση το Σάββατο 9 Μαρτίου, στήθηκε αυτή η γιορτή, σκεφθείτε τι έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα