Σάββατο, 27/04/2024 | 11:25

Παραιτήθηκαν Γιάννης Μπρατάκος και Σταύρος Παπασταύρου – Η ανακοίνωση του Μαξίμου

502 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/03/2024, 8:57 μμ | 0 σχόλια

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν το απόγευμα της Πέμπτης (28/3/24) στον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου.

Οι παραιτήσεις έρχονται μετά τις καταγγελίες του Νίκου Ανδρουλάκη που από το βήμα της βουλής, ο οποίος έκανε γνωστό ότι οι δύο υπουργοί επισκέφθηκαν τον εκδότη της εφημερίδας «το Βήμα», Βαγγέλη Μαρινάκη, στην οικία του την Κυριακή το βράδυ, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Βουλή κατά τη διάρκεια της πρότασης δυσπιστίας.

«Κι επειδή άφησαν υπονοούμενα για θυρωρούς συμφερόντων, ποιας διαπλοκής; Δύο στελέχη που έπιναν ποτά την Κυριακή το βράδυ; Δικοί σας υπουργοί ήταν με τον επιχειρηματία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τετάρτη (27/3/24) το βράδυ, αποκρούοντας τις αιτιάσεις της κυβέρνησης για σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων με οικονομικά συμφέροντα για να αποσταθεροποιήσουν και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν πάντως ότι η συμμετοχή σε μία κοινωνική εκδήλωση έδωσε το λάθος μήνυμα…

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί.

Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου.
Καλή τύχη στους επόμενους…».

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα