Σάββατο, 27/04/2024 | 17:06

Καρναβαλικό Ντελίριο για το Κομιτάτο στην Πρέβεζα! Παρέες από διάφορα μέρη φοράνε στολές και παρελάζουν!

927 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/03/2024, 1:24 μμ | 0 σχόλια

Τα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, έχουν τιγκάρει με κόσμο από όλη την Ήπειρο, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκάδα, τη Βόνιτσα την Κεφαλονιά και άλλα μέρη της χώρας κάτι που λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενο.

Αυτό όμως που δημιουργεί Καρναβαλικό Ντελίριο στην Πρέβεζα, είναι οι αυτοσχέδιες ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Να θυμίσουμε ότι το Καρναβάλι του Κομιτάτου στην Πρέβεζα έχει δικαίως χαρακτηριστεί ως η ελεύθερη γιορτή.

 

Στην Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 16 Μαρτίου (ώρα συνάντησης 18.00 στη Λ. Ειρήνης στο ύψος που στεγάζονταν παλιότερα οι υπηρεσίες του ΚΤΕΛ νομού Πρέβεζας) θα συμμετέχουν, μόνοι, μόνες ή με τις παρέες τους, Καρναβαλιστές και Καρναβαλίστριες που θα φορέσουν όποια Αποκριάτικη στολή έχουν ή θέλουν και θα παρελάσουν ελεύθερα, ζώντας αυτή την υπέροχη και μοναδική γιορτή!

Παρέες από διάφορα μέρη της χώρας έρχονται για να παρελάσουν στην μεγάλη με Άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 16 Μαρτίου και τα μηνύματα για τον κόσμο που θα έρθει, είναι συγκλονιστικά! Επικρατεί ενθουσιασμός και χαρά για τη Μεγάλη γιορτή!

Σάββατο 16 Μαρτίου ώρα 18.00 το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας μας περιμένει, η Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου η Πρέβεζα, μας περιμένει!

Καλή Αποκριά, Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα