Πέμπτη, 02/05/2024 | 04:31

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: Φόρα όποια αποκριάτικη στολή θέλεις κι έλα να παρελάσεις μαζί μας!

776 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2024, 12:18 μμ | 0 σχόλια

 

Μεγάλα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας μερίμνησαν και μπορούσαν να διαθέσουν στολές ακόμα και την παραμονή της μεγάλης με άρματα Αποκριάτικης Παρέλασης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας (Σάββατο 16 Μαρτίου ώρα συνάντησης 18.00 τόπος συνάντησης Λ.Ειρήνης στο ύψος που στεγάζονταν παλιότερα οι υπηρεσίες του ΚΤΕΛ Πρέβεζας).  Οι αρχηγοί των γκρουπ του Κομιτάτου μιλάνε για ζήτηση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο και μάλιστα πολύς κόσμος έμεινε εκτός συγκεκριμένων γκρουπ, γιατί επέλεξε να ρωτήσει για στολές τα Γκρουπ, τις 2-3 τελευταίες ημέρες, πριν την μεγάλη με άρματα παρέλαση.

“Η πιο ελεύθερη γιορτή, κοίταξε πως σε προκαλεί και μη το σκέφτεσαι στιγμή, βάλε κι εσύ μία στολή” λέει ένας από τους στίχους του ύμνου του Κομιτάτου,  που είχα γράψει τους στίχους! Στην πιο ελεύθερη γιορτή, είναι γιορτή χαράς για όλο τον κόσμο. Ακόμα κι εσείς που δεν καταφέρατε να κλείσετε σε κάποιο από τα Γκρουπ, το Κομιτάτο σας περιμένει. Μόνος, μόνη ή με την οικογένειά σας, ή με την παρέα σας, φορέστε όποια αποκριάτικη στολή θέλετε κι ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Άλλωστε, το μότο το Κομιτάτου ήταν πάντα: “Φόρα όποια αποκριάτικη στολή θέλεις κι έλα να παρελάσεις μαζί μας! ”

Το Σαββατόβραδο 16 Μαρτίου η Πρέβεζα θα ζήσει μαγικές Αποκριάτικες στιγμές “Δεν φταίω για ότι γίνει εγώ, το Κομιτάτο φταίει που μου έχει πάρει το μυαλό και την καρδιά μου καίει. Ένα τριαντάφυλλο γλυκό άνθισε στον Αμβρακικό και το άρωμά του μέθυσε όλο το Ιόνιο”

Σπύρος Πλέουρας

Ένας Απλος Καρναβαλιστής

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα