Δευτέρα, 29/04/2024 | 01:27

Η Σία Κοσιώνη στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας με το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία»

246 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/03/2024, 8:40 πμ | 0 σχόλια

Η Σία Κοσιώνη μπαίνει δυναμικά στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας με το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία»

Η αγαπημένη δημοσιογράφος συστήνεται στο κοινό ως συγγραφέας, με ένα όμορφο παραμύθι που μιλά για την δύναμη των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

 

                Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Lebee

           στα βιβλιοπωλεία και στο www.lebeepublications.gr

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Έτος κυκλοφορίας: 2024

ISBN: 978-618-86971-3-3

Σελίδες: 26

Τύπος εξωφύλλου: Μαλακό

Τιμή: 13,00

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Στη μικρή Αναστασία άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ  παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει  με τη φαντασία της τις δικές της ιστορίες  και  όλα   γύρω  της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά.

Η αγαπημένη Σία Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κόσμο της δημοσιογραφίας με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων. 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Σία Κοσιώνη  είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος. Έχει εργαστεί σε έντυπα, τηλεόραση και ραδιόφωνο κάνοντας ρεπορτάζ και πληθώρα εκπομπών. Από το 2006 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.  Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στο London School of Economics  από όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της στον τομέα «New Media, Information and Society». Ως συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας συστήνεται για πρώτη φορά με το παραμύθι της “Μια άλλη ιστορία”, το οποίο μιλά στα παιδιά με τον πιο όμορφο τρόπο για την αξία της ενημέρωσης. 

Lebee Publications

                        Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6396043 & 6979976806

              info@lebeepublications.grwww.lebeepublications.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα