Σάββατο, 27/04/2024 | 11:58

Γιάννενα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκε πτώμα άντρα σε σακούλες σκουπιδιών

471 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/03/2024, 11:21 πμ | 0 σχόλια

Αποκλεισμένο το σημείο στα Γιάννενα, με αστυνομικούς να μιλούν για εγκληματική ενέργεια. Το πτώμα του άντρα βρέθηκε τυλιγμένο σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών…

Το πτώμα προεξείχε από τις σακούλες σκουπιδιών και εντοπίστηκε από έναν περαστικό στα Γιάννενα που ειδοποίησε την αστυνομία. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη πως έχουν να κάνουν με έγκλημα. Με τους δράστες να σκοτώνουν το θύμα τους και να προσπαθούν να συσκοτίσουν το τοπίο της δολοφονίας, για να κερδίσουν χρόνο. Το θύμα, έφερε στο ένα του χέρι χειροπέδες, ενώ στο άλλο κρατούσε όπλο. Ο θάνατός του, φαίνεται να σημειώθηκε σχετικά πρόσφατα. Όλα αυτά όμως αναμένεται να διαπιστωθούν στην πορεία, όπως και η ταυτότητα του θύματος.

Τυλιγμένο μέσα σε μαύρες σακούλες, εντοπίστηκε στο δασάκι Φρόντζου στα Γιάννενα λίγο πριν τις 09:00 το πρωί το πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Το μακάβριο θέαμα αντίκρισε ένας Γιαννιώτης, που έκανε τον πρωινό του περίπατο μέσα στο δασάκι και ενημέρωσε την Αστυνομία. Πολύ γρήγορα το σημείο αποκλείστηκε και δόθηκε σήμα στους άντρες του Εγκληματολογικού Θεσσαλονίκης να σπεύσουν στην περιοχή.

Στα Γιάννενα δεν είχε δηλωθεί το τελευταίο διάστημα κάποια εξαφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άψυχο σώμα προεξείχε από τις σακούλες σκουπιδιών και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Ταχύτατα έφτασε στο σημείο περιπολικό και ο χώρος αποκλείστηκε. Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της φρικιαστικής υπόθεσης, που κρατά ανάστατη από το πρωί, την τοπική κοινωνία.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως όλα δείχνουν πως σημειώθηκε μια στυγερή δολοφονία, με τους δράστες να προσπαθούν όπως φαίνεται να κρύψουν όπως – όπως, τα όσα έκαναν, χωρίς επιτυχία. Δείτε στο βίντεο του epirus-tv, εικόνες από το αποκλεισμένο σημείο στα Γιάννενα.

Στο σημείο παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα