Κυριακή, 28/04/2024 | 22:25

“Βήμα σο Αύριο”: Επικοινωνιακά παιχνίδια χειρίστου είδους από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάργας

396 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/03/2024, 9:36 μμ | 0 σχόλια

Υπο το βάρος της αποκάλυψης του συσσωρευμένου λογιστικού ελλείμματος ύψους σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ στον ισολογισμού του 2021, η Δημοτική αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσπαθεί για ακόμα μία φορά να κάνει το μαύρο – άσπρο. 

Οφείλουμε ως παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης να ασκούμε έλεγχο και να ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Πάργας για τα αποτελέσματα του. 

Οφείλουμε λοιπόν να ενημερώσουμε για ακόμα μία φορά τους Δημότες του Δήμου Πάργας ότι, η Δημοτική Αρχή κατά την πάγια επικοινωνιακή τακτική της στην ανακοίνωση της εντέχνως δεν διαψεύδει το έλλειμμα αλλά υπερτονίζει τα πενιχρά κέρδη των περίπου 8 χιλιάδων ευρω προ φόρου!!!

Σκόπιμα επίσης ξεχνά να αναφέρει ότι ο ισολογισμός του 2019 παρουσίαζε λογιστικό πλεόνασμα άνω των 250 χιλιάδων ευρώ!!!

Την στιγμή που όλοι οι όμοροι μας Δήμοι έχουν εγκρίνει τους ισολογισμούς του 2021 το έτος 2022 και ήδη έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έγκρισης των ισολογισμών του 2022, η Δημοτική αρχή χωρίς ίχνος ντροπής εγκαλεί την παράταξη μας για το γεγονός ότι δεν ψήφισε τον ισολογισμό του 2021 έπειτα από 2 χρόνια καθυστέρησης, προβάλλοντας μάλιστα φθηνές δικαιολογίες.

Δυστυχώς για εκείνη, τα επικοινωνιακά και μικροπολιτικά παιχνίδια χειρίστου είδους με τα οποία διασκέδαζε τις εντυπώσεις στην προηγούμενη θητεία της, λαμβάνουν τέλος.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα