Δευτέρα, 29/04/2024 | 07:52

Ανακοίνωση του Γιώργου Λαμπρακούλη, εκλεγμένου συντονιστή στην Ο.Μ. του κέντρου Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ!

367 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2024, 7:42 μμ | 0 σχόλια
Αγαπητά μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πρέβεζας,
Με χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την εκλογή μου στο ρόλο του συντονιστή στην οργάνωση μελών του κέντρου Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πρέβεζα.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στη χώρα μας. Η ανασυγκρότηση του κόμματός μας είναι απαραίτητη, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί.
Ως συντονιστής και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης τα οποία εκτός από εξαιρετικές προσωπικότητες αποτελούν και έμπειρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεσμεύομαι να:
Ενθαρρύνω τη συμμετοχή και τον διάλογο: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οφείλει να είναι ένα ανοιχτό κόμμα, όπου όλα τα μέλη και οι φίλοι του νιώθουν άνετα να εκφράζουν τις απόψεις τους και να συμμετέχουν ενεργά στη λήψη αποφάσεων.
Ενισχύω την οργάνωση: Θα εργαστώ για την ενδυνάμωση της οργάνωσης μελών στην Πρέβεζα, ώστε να μπορούμε να αγγίξουμε περισσότερους πολίτες και να διαδώσουμε το μήνυμά μας.
Συνεργαστώ με όλους: Πιστεύω στην ομαδικότητα και στη συνεργασία. Θα συνεργαστώ με όλα τα μέλη και οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πρέβεζα, για να υλοποιήσουμε τους κοινούς μας στόχους.
Καλώ όλα τα μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αλλά και τους απλούς πολίτες της Πρέβεζας, να συμμετέχουν στην ανασυγκρότηση του κόμματός μας. Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορούμε να χτίσουμε ένα μέλλον ελπίδας και δικαιοσύνης για την Ελλάδα.
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε:
Συμμετέχετε στις συζητήσεις: Παρακολουθήστε τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πρέβεζα.
Ενταχθείτε στην οργάνωση: Εγγραφείτε ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βοηθήστε στην ενίσχυση της οργάνωσης.
Διαδώστε το μήνυμα: Μιλήστε στους φίλους και τους γείτονές σας για τις αξίες και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Μαζί, μπορούμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ακόμα πιο δυνατό!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα