Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:37

Συνάντηση Βουλευτή Πρεβέζης, κ. Σπυρίδωνα Κυριάκη με την Α.Θ.Π., τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

242 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/03/2024, 11:16 πμ | 0 σχόλια

Χθες, κατά την επίσκεψη μου στο Φανάρι, είχα την τιμή να με δεχτεί σε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση, η Αυτού Θειοτάτη Παναγιώτητα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ.κ. Βαρθολομαίος.

Αφού παραβρέθηκα στη λειτουργία του Μέγα Αναστάσιμου Εσπερινού της Ορθοδοξίας, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, συζητήσαμε σε ένα ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, θέματα πολιτικής και καθημερινότητας της χώρας μας, καθώς και θέματα του Πατριαρχείου. Βασικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η επικείμενη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Πρέβεζα, που θα πραγματοποιηθεί τέλη του Ιουνίου, ενώ ακόμα επισημάναμε τους ισχυρούς δεσμούς του Πατριαρχείου με τις Ιερές Μητροπόλεις Νικοπόλεως και Πρεβέζης και Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας. Τέλος, δέχτηκα τις ευλογίες του για την ενίσχυση των υψηλών καθηκόντων και ευθυνών μου.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης και να τον ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία του στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά κυρίως για την πολυετή προσφορά του στο γένος, στην Ορθοδοξία και στην πατρίδα μας.

Εύχομαι από μέρους μου καλή δύναμη για τη συνέχιση της τόσο σημαντικής αποστολής του για την Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα