Κυριακή, 14/04/2024 | 13:53

Πρέβεζα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή των καρναβαλικών εκδηλώσεων

381 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/03/2024, 9:39 πμ | 0 σχόλια

Eνόψει της διεξαγωγής των Αποκριάτικων εκδηλώσεων, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Mαρτίου η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας προχωρά στη λήψη περιοριστικών μέτρων της κυκλοφορίας στην πόλη της Πρέβεζας.
Πιο συγκεκριμένα:
-Οι ρυθμίσεις για την Παρασκευή 15/3 θα ισχύσουν από τις 18.30 έως 23.00 και περιλαμβάνουν:
α. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Λ. Ειρήνης και στο τμήμα αυτής που περικλείεται μεταξύ των οδών Μ. Μερκούρη και Καρυωτάκη και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:
-Για τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας,μέσω των οδών Μ. Μερκούρη, Δ. Κρόκου & Νικοπόλεως, ενώ αντίστοιχα για τα οχήματα που κινούνται από την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας προς την πόλη της Πρέβεζας,μέσω των οδών Πολυτεχνείου, Ζαλόγγου & Γραβιάς.
β. Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα αυτής που περικλείεται μεταξύ των οδών Λ. Ειρήνης και Ελ. Βενιζέλου.
-Για το Σάββατο 16/3 οι ρυθμίσεις ισχύουν από ώρες 16.00 έως 23.00 περιλαμβάνει:
α. Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Λ. Ειρήνης και στο τμήμα αυτής που περικλείεται μεταξύ του Κυκλικού Κόμβου στο Φόρο (Λ. Ιωαννίνων) και την οδό Καρυωτάκη και εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:
– Για τα οχήματα που θα κατευθύνονται προς την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας,
μέσω των οδών Χαονίας, Δ. Κρόκου & Νικοπόλεως ή μέσω της οδού Κ. Τζαβέλλα, ενώ αντίστοιχα για τα οχήματα που κινούνται από την Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου-Πρέβεζας προς την πόλη της Πρέβεζας, μέσω της Λ. Ειρήνης από τις οδούς Πολυτεχνείου ή Κύπρου, Ζαλόγγου & Γραβιάς.
β. Απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα που περικλείεται μεταξύ των οδών Λ. Ειρήνης και Ελ. Βενιζέλου.
γ. Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κάθετες οδούς που τέμνονται με την Λ. Ειρήνης, ήτοι: Γ. Γεννηματά, Αμβρακίας , Μπιζανίου, Μ. Μερκούρη & Χρ. Κοντού και μόνο για το κατερχόμενο τμήμα αυτών.
Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα