Κυριακή, 21/04/2024 | 04:52

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για συμμετοχή στην έκθεση Τουρισμού TRAVEL EXPO CYPRUS Λευκωσίας

430 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2024, 1:38 μμ | 0 σχόλια

Στην  TRAVEL EXPO CYPRUS  (μετονομασία της έκθεσης ΤΑΞΙΔΙ) της Λευκωσίας, που θα πραγματοποιηθεί  το διάστημα 19-21 Απριλίου 2024, θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζοντας την στοχευμένη προβολή του προορισμού «Ήπειρος» στην τουριστική αγορά της Κύπρου. 

Πρόκειται για  συμμετοχή  που άρχισε το 2004 και έκτοτε συνεχίζεται με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα ως προς την αύξηση του αριθμού των Κυπρίων που επισκέπτονται την Ήπειρο. 

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Κρατική Έκθεση Κύπρου» και η Περιφέρεια Ηπείρου θα είναι συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ, ενώ εκτός  της συνολικής παρουσίασης του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου. 

Η Περιφέρεια θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της εκπροσώπους Δήμων, Επιμελητηρίων, Ενώσεων Ξενοδόχων και γενικά φορέων και επιχειρήσεων του τουρισμού που η έδρα τους βρίσκεται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου.    

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου είναι αποστολή της  συμπληρωμένης φόρμας  συμμετοχής στο email: imarkoula2@gmail.com  μέχρι και την Τετάρτη   27 Μαρτίου 2024. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. 

 

Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο και επομένως δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχε

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα