Δευτέρα, 29/04/2024 | 10:57

Petanque Club Preveza 2021 : ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

244 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2024, 10:03 πμ | 0 σχόλια

Petanque Club Preveza 2021 Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας: ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Χθες, 14/2/2024, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τον ΑΓΣ Πρέβεζας, καθώς μαθητές του 1ου Λυκείου, μας επισκέφθηκαν στα γήπεδά Αμπαλί στον Βοτανικό Κήπο για να τους ενημερώσουμε και να τους μυήσουμε στα μυστικά του αθλήματος του Petanque (Αμπαλί) το οποίο είναι συνυφασμένο με την ιστορία και την παράδοση της πόλης μας.
▪️Οι μαθήτριες και οι μαθητές της 1ης τάξης του 1ου Λυκείου, συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριές τους Κατωγιάννη Πέπη και Κουμάση Μαρία , αφού παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση και τον αγώνα επίδειξης από τα μέλη του Συλλόγου μας, στη συνέχεια αγωνίστηκαν μεταξύ τους κάτω από τις οδηγίες μας και έδειξαν συνεπαρμένοι από το άθλημα και την εξέλιξη των αναμετρήσεων.


▪️Η εν λόγω ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εφαρμογής του σχεδιασμού που έχει καταρτίσει ο Σύλλογός μας με στόχο την διάδοση, την ανάπτυξη και την καθιέρωσή του Petanque στο ευρύ κοινό και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των μαθητών στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.
▪️Από τον Σύλλογό μας συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Νικολός Κωνσταντίνος, ο Γενικός Γραμματέας Κώνστας Βασίλειος και οι αθλητές Παπαγεωργίου Σωτήριος, Πουλιάνος Σωτήριος και Τζίμας Βασίλης.
▪️ Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή μίας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου μας και του 1ου Λυκείου Πρέβεζας, γι αυτό και πριν αποχωρήσουμε από τα γήπεδα πλήρως ικανοποιημένοι, ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Μάρτιο οπότε και θα πραγματοποιήσουμε μία αντίστοιχη εκδήλωση για να εμβαθύνουν οι εκπαιδευόμενοι ακόμη περισσότερο στα μυστικά του Petanque.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα