Σάββατο, 27/04/2024 | 13:45

Τρίτη θανάτωση σκύλου στη Βαλανιδοράχη Πρέβεζας, να επέμβει ο Εισαγγελέας

668 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2024, 11:11 πμ | 0 σχόλια

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνει η κατάσταση με την θανάτωση σκύλων στην Βαλανιδοράχη Πρέβεζας. Είναι το τρίτο περιστατικό θανάτωσης σκύλου στο ίδιο χωριό μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ψυχικά διαταραγμένος ή οι ψυχικά διαταραγμένοι που σκοτώνουν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Σας παραθέτουμε απόσπασμα με σχόλιο από το facebook για το τρίτο έγκλημα που συντελέστηκε :Κοινότητα Καναλακίου Δήμου Πάργας
Δηλητηριάσεις
1 Αδέσποτο νεκρό ( Το λευκό )
1 Δεσποζόμενο ( Η μικρή έκλαιγε απαρηγόρητη, έτρεμαν τα χεράκια της, δεν είχα λόγια καν να την παρηγορήσω ούτε να της απαντήσω γιατί υπάρχουν τόσο κακοί άνθρωποι.) Λίγο παραπάνω είχε παιδικό πάρτι γενεθλίων σε ένα σπίτι.
Και συνεχίζεται η μαζική εξόντωση στο χωριό Βαλανιδοράχη, έγινε καταγραφή συμβάντος, είμαστε καθοδόν για Καταγγελία κατά αγνώστου στο Α.Τ Καναλακίου και για τα δύο νεκρά σκυλιά (του χορήγησαν οι ιδιοκτήτες αντίδοτο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ ισχυρό το φάρμακο δυστυχώς μιας και δε μιλάει κανείς).
Ευχαριστώ πάρα πολύ την Sylvia Dimitriou & Dimitra Zisi για την άμεση επέμβαση τους όπου μας γνωστοποίησαν άμεσα ό,τι οι δηλητηριάσεις συνεχίζονται. Ευχαριστούμε το Α.Τ Καναλακίου που ήρθε άμεσα και τον Δήμο Δημήτρης Μπούσιος για την περισυλλογή, κρατήση του νεκρού αδέσποτου μαζί με το προηγούμενο περιστατικό ώστε να μεταφερθούν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου για την διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομης ως ορίζει ο νόμος.
Καλό ταξίδι ζουζούνια μου, είναι πολύ άδικος ο κόσμος εδώ ακόμα και για τους φίλους σας που αφήσατε πίσω σας, με ένα αβέβαιο μέλλον. Τρέξτε ελεύθερα στη γειτονιά των τρετράποδων αγγέλων…
Κι εννοείται ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές του Σωματείου ή μη που παραβρέθηκαν και δήλωσαν τη διαμαρτυρία τους για τις ψυχούλες που χάθηκαν.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα