Σάββατο, 27/04/2024 | 22:15

Τέλος στον αποκλεισμό των κατοίκων των χωριών του Ν. Πρέβεζας

888 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/02/2024, 1:14 μμ | 0 σχόλια

Τέλος στον αποκλεισμό των κατοίκων των χωριών του Ν. Πρέβεζας

Στράτος Ιωάννου: Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και στη βελτίωση των συνθηκών ζωή τους και το αποδεικνύουμε έμπρακτα με κάθε ευκαιρία.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των πολιτών  που έχουν προκύψει, το τελευταίο διάστημα, λόγω της ελλιπούς συγκοινωνιακής σύνδεσης πολλών Τοπικών Κοινοτήτων του Νομού με την πόλη της Πρέβεζας, ανέλαβε την πρωτοβουλία συνάντησης με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Ιωάννου μετέφερε στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, τα δίκαια παράπονα πολλών συμπολιτών μας για τη δυσκολία μετακίνησης τους στην πρωτεύουσα του Νομού, λόγω έλλειψης δρομολογίων και ζήτησε τη συνδρομή του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες, που δεν διαθέτουν δικό τους όχημα και πρέπει να επισκεφθούν την πόλη της Πρέβεζας για λόγους εργασίας, εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης κ.α.

Ο Πρόερος, κ. Σωτήρης Μπεζεβέγκης, εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, αντιλαμβανόμενος την κατάσταση, δεσμεύτηκε ότι, άμεσα, από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, το ΚΤΕΛ Πρέβεζας θα προσθέσει, με δύο δρομολόγια την εβδομάδα, τις συνδέσεις των Τοπικών Κοινοτήτων Βράχου, Λυγιάς, Καστροσυκιάς, Λούτσας, Χειμαδιού, Καμαρίνας, Κρυοπηγής, Αρχαγγέλου, Ν. Σινώπης, και Ν. Σαμψούντας με την πόλη της Πρέβεζας.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου ευχαριστεί θερμά, τον Πρόεδρο Σωτήρη Μπεζεβέγκη και το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Πρέβεζας, για την κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν με την άμεση ανταπόκρισή τους στην εξεύρεση λύσης,  προκειμένου οι υπερήλικες, οι ενήλικες, οι έφηβοι συμπολίτες μας πολλών κοινοτήτων να μην αποκλείονται από τη λήψη  βασικών παροχών όπως η υγεία,  η τροφοδοσία, η ψυχαγωγία κ.α. 

Τα νέα δρομολόγια θα  δώσουν στους πολίτες τη δυνατότητα να μετακινούνται από τα χωριά τους στην πόλη της Πρέβεζας και αντίστροφα και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη, δήλωσε ο κος Ιωάννου.

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα