Κυριακή, 28/04/2024 | 11:31

Πρέβεζα: Το Κομιτάτο ανεβάζει στροφές-Τιγκάρει με γκρουπ και τα γκρουπ τιγκάρουν κόσμο!

666 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/02/2024, 11:24 πμ | 0 σχόλια

Μετά και την γιορτή του Αποκριάτικου χορού, του “Κόκκινου χορού” που και φέτος  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο PREVERE, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ανεβάζει στροφές και τα καλύτερα έρχονται!

Το Κομιτάτο τιγκάρει καθημερινά από γκρουπ που ξεφυτρώνουν από παντού σαν μανιτάρια και τα γκρουπ αυτά τιγκάρουν από κόσμο.

Δεκάδες Γκρουπ έχουν ήδη τριψήφιο αριθμό συμμετοχών και πάνε να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα.

Ήδη αναμένονται γκρουπ για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, γκρουπ από πολιτιστικούς συλλόγους, χορευτικά σχήματα, παρέες, καφέ, μπαρ, φροντιστήρια, σχολεία κα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι από τον νομό Πρέβεζας δήλωσαν συμμετοχή στο Καρναβάλι του Κομιτάτου στην Πρέβεζα, ενώ επίσης αξιοσημείωτο είναι η συμμετοχή γκρουπ και Καρβαλιστών από όλη την Ήπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, την Λευκάδα, τη Βόνιτσα και περιοχές της Βορείου Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτά το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας καλωσορίζει στον καρναβάλι του και το  Γκρουπ 82 «Energymoinoi-κορμιά από την ΝΑΣA φέτος με μια ανάσα» Energym Γυμναστήριο Άρτας Αθηνά Κοντογιάννη 6972623733.

Υπάρχει βέβαια αρκετός χρόνος προετοιμασίας, όμως καλούνται όλοι και όλες να ανεβάσουν στροφές!

Στην κορύφωση των εκδηλώσεων του Κομιτάτου που καλούνται να συμμετέχουν όλα τα γκρουπ: .

Σάββατο 9 Μαρτίου «Μικρή Βενετία» (ποδαράτη παρέλαση» σημείο συνάντησης δικαστήρια 19.30 και τερματισμός chilbox-Πάρτι Μικρής Βενετίας Μασκέ στο DIEM.
Κυριακή 10 Μαρτίου «Αποκριάτικος Γάμος» ώρα συνάντησης 11.00 πμ στον Κόμβο του Φόρου –Τερματισμός Πλατεία Ανδρούτσου με λαϊκό Αποκριάτικο γλέντι.
Σάββατο 16 Μαρτίου ώρα συνάντησης 18.00- σημείο συνάντησης Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ) Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.
Κυριακή 17 Μαρτίου τελετή λήξης του Καρναβαλιού, με βαρκαρόλα, Βεγγαλικά κάψιμο ομοιώματος Καρνάβαλου ώρα 20.00. Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

Για να δηλώσετε το θέμα σας, να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είτε στέλνετε email στο komitatoprevezas2006@gmail.com είτε επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τους Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266), Βάσω Λαδιά (6987332613)

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα