Σάββατο, 27/04/2024 | 07:27

Πρέβεζα: Ταξιδιωτικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και γκρουπ με πούλμαν έρχονται για το Κομιτάτο!

1497 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/02/2024, 10:53 πμ | 0 σχόλια

Με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους καλούς…

Μικρές και Μεγάλες Απόκριες η Πρέβεζα αποτελεί Αποκριάτικο προορισμό για τα καλά πλέον χάρη στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία των Αθηνών, γνωστά ταξιδιωτικά γραφεία από τη Βόρεια Ελλάδα, έχουν προγραμματίσει εκδρομές για την Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα.

Αυτά σε οτι αφορά τις οργανωμένες εκδρομές; Να πούμε για τις τρόπον τινά … ανοργάνωτες εκδρομές; Ιδιώτες που έρχονται με τις οικογένειές τους για να απολαύσουν το Καρναβάλι του Κομιτάτου; Πανικός! Τα τηλέφωνα δε σταματούν να χτυπάνε ακόμα και στον… ύπνο μας!

Σε ότι αφορά τις συμμετοχές των Γκρουπ εκτός από το νομό Πρέβεζας και τους γειτονικούς νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Λευκάδας, Βόνιτσας, αλλά και Αθήνα και Θεσσαλονίκη που συμμετέχουν σε Γκρουπ του Κομιτάτου, έρχονται και οργανωμένα Γκρουπ, Γκρουπ που έχει αφετηρία τα Γιάννενα, Γκρουπ που έχει αφετηρία την Άρτα κ.α.

Αυτό είναι το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, το καμάρι της Ηπείρου, το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Βορειοδυτική Ελλάδα, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών.

Το Κομιτάτο τονώνει στην πράξη τον πολιτισμό του τόπου μας, τον τουρισμό και την τοπική οικονομία και χαρίζει κέφι, χαρά, ζωντάνια στον κόσμο!

Σπύρος Πλέουρας ένας Καρναβαλιστής… 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα