Κυριακή, 28/04/2024 | 12:08

Ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κώστα Αρβανίτη στην Πρέβεζα

323 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/02/2024, 11:08 πμ | 0 σχόλια

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής στην “Θεοφάνειο” Αίθουσα Τέχνης στην Πρέβεζα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου.
Χαιρετισμό εκ μέρους της Ν.Ε Πρέβεζας απηύθυνε ο Μαθιός Φιλιππούσης, ο οποίος επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πρέπει να γίνει και πάλι ισχυρή δύναμη και να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν την κοινωνία.
Ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας μίλησε για μια δύσκολη περίοδο με αναβρασμό σε πολλά μέτωπα (αγρότες, πανεπιστήμια κλπ) εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία του ότι τελειώνει ο κύκλος της εξωστρέφειας που επέφεραν οι εκλογικές ήττες.


Ο κ.Μπάρκας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καθιστώντας τον ως μοναδικό “αντίπαλο πόλο” της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με έντονη διάθεση αυτοκριτικής για συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που όπως ανέφερε ευθύνονται για την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να αποχωρήσει από την προεδρία αλλά και την απόσταση που αναπτύχθηκε από την κοινωνία , ξεκίνησε την ομιλία του ο κ.Αρβανίτης.
“Πρόβλημά μας ήταν ότι δεν ακούγαμε τον κόσμο” είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής, μιλώντας για ομάδες που η κάθε μια εξέφρασε τη δική της θέση με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει το “εγώ” κι όχι το “εμείς”.
Ο κ. Αρβανίτης εξέφρασε την άποψη ότι οι αποχωρούντες έπρεπε να επιστρέψουν την έδρα τους, ενώ δήλωσε πεπεισμένος ότι τα συγκεκριμένα στελέχη θα αποχωρούσαν ούτως ή άλλως επιλέγοντας τη δική τους πορεία.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε το επόμενο διάστημα πολύ κρίσιμο, καλώντας τα μέλη να βρίσκονται εκεί που χτυπά η “καρδιά” της κοινωνίας και να καταστήσουν και πάλι την αριστερά ως εναλλακτική της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Τέλος ο κ. Αρβανίτης , αναφέροντας αρκετές φορές τη φράση “ο Αλέξης Τσίπρας είναι εδώ” κάλεσε τους πολίτες να ακούσουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας κι όχι με μη πολιτικές αντιπαραθέσεις μέσω των μίντια.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα