Κυριακή, 28/04/2024 | 10:03

Με τρεις νέους απινιδωτές ενισχύθηκε το “δίκτυο ζωής” του Δήμου Πρέβεζας

289 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/02/2024, 1:15 πμ | 0 σχόλια

Τοποθετήθηκαν από τους υπαλλήλους του Δήμου Πρέβεζας Αλέξανδρο Καρτεζίνη και Βαλάντη Σοφόπουλο σε κομβικά σημεία της πόλης οι τρεις απινιδωτές που προσέφεραν στο πλαίσιο της διοργάνωσης “SANTA RUN PREVEZA 2023” οι επιχειρήσεις ALILA TALES & SPIRITS, Σκλαβενίτη Μαυρέτα, Κώνστας Παναγιώτης, Καλούσης Ιωάννης και Σπυράκος Αριστείδης καθώς και η εταιρεία Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού και Σολομού.
Οι απινιδωτές εγκαταστάθηκαν στο Φόρο Λ.Ιωαννίνων 1 (φούρνος Τριάντου), στη Δ.Κρόκου 88 (Φαρμακείο Βλάχου Χρήστου) και στη Λ. Ιωαννίνων 47 (φούρνο Καλούση Στυλιανής).
Επίσης μετά από αίτημα της Μητρόπολης έγινε μεταφορά του απινιδωτή από τον Άγιο Χαράλαμπο στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου έτσι ώστε να καλυφθεί και το συγκεκριμένο σημείο.
Η επιλογή των χώρων δίπλα σε φαρμακεία έγινε με δεδομένο ότι υπάρχει εκπαιδευμένο προσωπικό για τη χρήση τους, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις ενημέρωσης καθώς και τοποθέτηση απινιδωτών σε περισσότερες γειτονιές.
Με τη συγκεκριμένη προσφορά των συμπολιτών το δίκτυο απινιδωτών που βρίσκεται στο Δήμο της Πρέβεζας και το οποίο είναι καταχωρημένο στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών “πυκνώνει” ακόμη περισσότερο , κάνοντας εφικτή τη χρήση τους όποτε και όπου παραστεί ανάγκη.
Ο Δήμος ευχαριστεί για μια ακόμη φορά τις επιχειρήσεις, όσους και όσες συμμετείχαν στον γιορτινό αγώνα δρόμου και το ΕΚΑΒ Πρέβεζας για την άοκνη προσπάθειά του να εκπαιδεύσει την τοπική κοινωνία στη χρήση των απινιδωτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα