Δευτέρα, 29/04/2024 | 07:38

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας: “Κόκκινος Χορός” έρχεται ο απόλυτα Αποκριάτικος χορός

1883 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/02/2024, 3:52 μμ | 0 σχόλια

Κόκκινο της φωτιάς, κόκκινο της χαράς, Κόκκινο της Αποκριάς και ο “Κόκκινος Χορός” πάντα αποτελούσε τον απόλυτα Αποκριάτικο χορό του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Είναι η βραδιά, που η προεργασία της περιλαμβάνει ψάξιμο, οτιδήποτε σε κόκκινο χρώμα, από κόκκινο παντελόνι, κόκκινη φούστα, κόκκινη αποκριάτικη στολή, κόκκινη μπλούζα, κόκκινο σακάκι, κόκκινα γυαλιά, κόκκινες κάλτσες, κόκκινα παπούτσια και γενικά όλα παίζουν στο κόκκινο.

Μετά από κάποια χρόνια μια ανακοίνωση με τις λέξεις “Κόκκινος Χορός” αρκεί  για τους διοργανωτές του Κομιτάτου και εκατοντάδες άτομα ξεσηκώνονται με Κόκκινες Αποκριάτικες στολές, επίσης κόσμος που ντύνεται ειδικά για αυτή τη βραδιά με κόκκινα ρούχα, κόκκινα αξεσουάρ, κόκκινες περούκες, καπέλα κ.α  ζει τον απόλυτο αποκριάτικο χορό.

Φέτος ο Κόκκινος χορός από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας  πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στο PREVERE από ώρα 9μμ.

Βάλε τα “Κόκκινα” και πάμε για χορό.

Καλή αποκριά, Καλό Καρναβάλι σε όλους και όλες.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο PREVERE στην Πρέβεζα στον “Κόκκινο Χορό” που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας.

Κρατήσεις θέσεων στο 6945215266

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα