Δευτέρα, 29/04/2024 | 23:25

Γκρουπ από Γερμανία (!), Γιάννενα, Άρτα, Μεσοπόταμο κ.α. για το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

1114 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/02/2024, 10:00 πμ | 0 σχόλια

 

Αυτό που συμβαίνει φέτος στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στις υπαίθριες Αποκριάτικες εκδηλώσεις του! Να σημειώσουμε ότι μιλάμε για τις μικρές και μεγάλες Απόκριες !

Οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν όλα τα Γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας είναι:

  1. Σάββατο 9 Μαρτίου «Μικρή Βενετία» (ποδαράτη παρέλαση» σημείο συνάντησης δικαστήρια 19.30 και τερματισμός chilbox-Πάρτι Έκπληξη DIEM
  2. Κυριακή 10 Μαρτίου «Αποκριάτικος Γάμος» ώρα συνάντησης 11.00 πμ στον Κόμβο του Φόρου –Τερματισμός Πλατεία Ανδρούτσου  με λαϊκό γλέντι.
  3. Σάββατο 16 Μαρτίου ώρα συνάντησης 18.00- σημείο συνάντησης Λ.Ειρήνης (παλιό ΚΤΕΛ)  Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Από την Γερμανία (Ντίσελντορφ),  Γερμανοί και έλληνες ομογενείς ετοιμάζουν το Γκρουπ τους, κανονίζουν τα διαδικαστικά τους με τις ημερομηνίες και τις πτήσεις για να είναι στην Πρέβεζα στις γιορτές του Κομιτάτου. Ήδη από το Κομιτάτο έχει σχεδιαστεί το πρόγραμμα φιλοξενίας αυτού του γκρουπ, που είναι πρωτοφανές στα χρονικά για Καρναβάλι στη Βορειοδυτική Ελλάδα.

Σχολές χορού και Γυμναστήρια από Γιάννενα και Άρτα , έρχονται μαζικά για να συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, έρχονται στην Αποκριάτικη Πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα! Δυνατή είναι η προσπάθεια και από τον Πολιτιστικό σύλλογο Μεσποτάμου του Δήμου Πάργας, που ετοιμάζει το Γκρουπ του για το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας! Το Κομιτάτο Καλωσορίζει και τον πολιτιστικό σύλλογο Μεσποτάμου!

Σύλλογοι, μαθητές, καφέ, φοιτητές, παρέες, έχουν ήδη ετοιμάσει τα Γκρουπ τους για το φετινό Καρναβάλι και οι συμμετοχές παίρνουν φωτιά.

Για να δηλώσετε το θέμα σας, να ενημερωθείτε για τους όρους συμμετοχής στο Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, είτε στέλνετε email στο komitatoprevezas2006@gmail.com είτε επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τους Σπύρο Πλέουρα(6947565249), Χρήστο Λούπα (6945215266), Βάσω Λαδιά (6987332613)

Καλό Καρναβάλι, Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα