Σάββατο, 27/04/2024 | 20:47

Αυτοκίνητο πήγαινε ανάποδα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από Ηγουμενίτσα προς Γιάννενα

393 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2024, 11:22 πμ | 0 σχόλια

Η Εγνατία Οδός έκλεισε για λόγους ασφαλείας, μέχρι ο οδηγός να καταλάβει το λάθος του. Το αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίες και πήγαινε ανάποδα…

Ένα λάθος τραγικό, που δεν είναι πρωτοφανές στη χώρα. Αυτοκίνητο μπήκε ανάποδα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συνέχισε κανονικά την πορεία του, με μεγάλη ταχύτητα. Η Εγνατία Οδός, έκλεισε στο συγκεκριμένο σημείο για λόγους ασφαλείας, μέχρι το επίμαχο όχημα να επανέλθει. Αυτό έγινε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο οδηγός κατάλαβε αυτό που είχε συμβεί. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Με τον πρωταγωνιστή, να δηλώνει αμέσως μετά, ότι δεν κατάλαβε πώς βρέθηκε να κινείται ανάποδα.

Πιο αναλυτικά, το λάθος οδηγού αυτοκινήτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα να κινηθεί αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατία Οδού οδήγησε στο κλείσιμο του οδικού άξονα για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με το epirus-tv, ο οδηγός κινούνταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα αλλά ανάποδα με κατεύθυνση προς τα Ιωάννινα. Στην Εγνατία Οδό και στην Τροχαία σήμανε συναγερμός.

Τελικά ο οδηγός αφού διένυσε αρκετά χιλιόμετρα αντιλήθηκε το λάθος του λίγο πριν τα διόδια της Τύριας και επανέφερε το όχημά του σε κανονική κατεύθυνση. Έτσι έληξε ο συναγερμός και άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί ατύχημα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα