Δευτέρα, 29/04/2024 | 06:45

Αποκριάτικος ξεσηκωμός στην Ήπειρο: Τελετή έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα-Συναυλία με την Αναστασία

1259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/02/2024, 6:14 μμ | 0 σχόλια

 

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο, αυτό που διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο στην Πρέβεζα μαζί με τον Δήμο Πρέβεζας, ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού, στην νύφη του Αμβρακικού την Πρέβεζα.

Σε ολόκληρη την Ήπειρο έχει σημάνει Αποκριάτικος ξεσηκωμός και σε καθημερινή βάση κλείνονται δωμάτια για την Πρέβεζα, για το Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει ώρα 18.30 και συμμετέχουν ο ΑΓΣ Κλεοπάτρα, ο ΑΓΣ Καλλισθένης, η σχολή χορό Pa Bailar και ο πολιτιστικός σύλλογος του Αγίου Θωμά.

Στα χορευτικά των σχημάτων θα υπάρχει ειδική αναφορά στον παλιό καλό ελληνικό Κινηματογράφο.

Η βραδιά θα συνεχιστεί εντυπωσιακά ώρα 19.30 στην πλατεία Ανδρούτσου με την αγαπημένη τραγουδίστρια “Αναστασία” που αναμένεται να καταπλήξει τα πλήθη. Η είσοδος είναι δωρεάν!

Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και Δήμος Πρέβεζας καλωσορίζουν τους πρώτους επισκέπτες της Αποκριάς στην Πρέβεζα, σας περιμένουν όλους και όλες τις μικρές και μεγάλες Απόκριες στη νύφη του Αμβρακικού και εύχονται σε όλο τον κόσμο: Καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα