Σάββατο, 27/04/2024 | 14:00

ΑΕΚ: Με απόφαση Μελισσανίδη δωρεά αθλητικού εξοπλισμού σε σχολεία του Νεοχωρίου Άρτας

458 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/02/2024, 4:39 μμ | 0 σχόλια

Πριν από κάποιο διάστημα, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νεοχωρίου, κα Αντωνίου Αικατερίνη είχε προχωρήσει σε ένα αίτημα προς την ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τις ανάγκες που υπήρχαν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο της περιοχής για αθλητικό εξοπλισμό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανταποκρίθηκε άμεσα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει δεκτό το αίτημα με τα δύο σχολεία να παραλαμβάνουν έναν σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό.

Συγκεκριμένα αυτός αφορά 13 μηχανήματα και προπονητικό υλικό που θα καλύψουν τις ανάγκες του Γυμνασίου και του Λυκείου στο Νεοχώρι της Άρτας, αλλά επίσης τόσο του τοπικού αθλητικού συλλόγου όσο και της περιοχής γενικότερα.

Τα όργανα έχουν τοποθετηθεί σε αίθουσα του σχολείου, θα γίνει συντήρησή τους και θα δοθούν προς χρήση, ενώ το προπονητικό υλικό έχει ήδη δοθεί προς χρήση και στα δύο σχολεία καθώς και στον αθλητικό σύλλογο Αχιλλέα.

Μάλιστα ο νέος Δήμαρχος του Νικολάου Σκουφά δεσμεύτηκε ότι τα όργανα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους πολίτες της περιοχής που θέλουν να γυμναστούν με την προϋπόθεση φυσικά να υπάρχει καθηγητής της φυσικής αγωγής μαζί τους.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα