Κυριακή, 28/04/2024 | 10:46

Αγγελική Παππά: Αυτή είναι η βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

2259 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/02/2024, 7:19 μμ | 0 σχόλια

 

Ύστερα από κλήρωση που έγινε  ανάμεσα στα κορίτσια που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής για να είναι στη θέση της Βασίλισσας του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού του 2024 του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας είναι η Αγγελική Παππά και είναι τόσο δραστήρια που δύσκολο να την προλάβει κανείς.

 

 

Ήδη έχει συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, ενώ είχε και ξεχωριστή συνάντηση με το Δ.Σ.  του Πολιτιστικού συλλόγου “Κομιτάτο Πρέβεζας”.

Με σύντομο και αφοπλιστικό τρόπο η Βασίλισσα του Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Αγγελική Παππά σημειώνει: ”
Ονομάζομαι Παππά Αγγελική είμαι 26 χρονών μεγάλωσα και ζω στην Πρέβεζα την οποία και λατρεύω. Σπούδασα στην Θεσσαλονικη όπου έμεινα και 4 χρόνια  Λατρεύω το καρναβάλι και απο πολύ μικρή ντύνομαι και παρελάζω σε αυτό. Κάθε χρόνο γίνεται όλο και καλύτερο.”

Ήδη οι διαδικασίες τρέχουν και για την Βασίλισσα του Κομιτάτου από τη στολή που θα φορέσει, το άρμα που θα την μεταφέρει κ.α.

Είναι δεδομένο ότι η Βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Αγγελική Παππά, θα μας “ταξιδέψει” στα μονοπάτια της Αποκριάτικης χαράς και του Καρναβαλικού ξεφαντώματος.

Έχει Αποκριάτικο αέρα, έχει καρναβαλικό μπρίο, είναι φουλ στη θετική ενέργεια και έχει υπέροχο χαμόγελο η Αγγελική. Καλή Αποκριά σε όλους και σε όλες!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα