Σάββατο, 27/04/2024 | 13:15

Έτοιμη η Πρέβεζα για την τελετή έναρξης του Καρναβαλιού την Κυριακή – Κάλεσμα από τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο

745 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/02/2024, 11:12 πμ | 0 σχόλια

Στους ρυθμούς της Αποκριάς θα μπει από την Κυριακή το απόγευμα η πόλη της Πρέβεζας με την τελετή έναρξης των καρναβαλικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος στην πλατεία Ανδρούτσου.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, μιλώντας στη δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά, είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας και φέτος με τη μεγάλη γιορτή της τελετής έναρξης των αποκριάτικων εκδηλώσεων με τη συναυλία της τραγουδίστριας Αναστασία.
Το 2022 ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και φέτος προβλέπεται μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου, αφού οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αποτελούν παράδοση για την Πρέβεζα.
Ο Δήμος Πρέβεζας πρωταγωνιστεί σε διοργανώσεις εκδηλώσεων όλων των ηλικιών γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα τις αγκαλιάσει ο κόσμος είπε ο κ. Γεωργάκος και αναφέρθηκε στη προσπάθεια όλων όσοι συμβάλουν για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα πάντα είναι αρωγός.
Η είσοδος για τη μεγάλη γιορτή είναι ελεύθερη και χωράει όλους τους πολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας είπε ο Δήμαρχος και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, καλώντας όλο τον κόσμο να συμμετέχει και να διασκεδάσει.
Σημείωσε ότι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου από τις 6 το απόγευμα στην πλατεία δικαστηρίων και μετά θα ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή με το τελετουργικό της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο και τη συμμετοχή συλλόγων της περιοχής και αμέσως μετά η Αναστασία η αγαπημένη τραγουδίστρια της νεολαίας θα τραγουδήσει για το κοινό της Πρέβεζας και της ευρύτερης περιοχής.
Η τελετή της Κυριακής , σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου γιορτής , κεφιού και χαράς που διοργανώνουν ο Δήμος Πρέβεζας και το Καρναβαλικό Κομιτάτο,μιας γιορτής που θα ολοκληρωθεί με την παρέλαση του γυναικείου καρναβαλιού, τη μεγάλη με άρματα παρέλαση του καρναβαλικού κομιτάτου και τα καθιερωμένα κούλουμα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα