Δευτέρα, 29/04/2024 | 17:29

Τσακώθηκε με το σύντροφό της και πυρπόλησε το αυτοκίνητό του

827 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/01/2024, 10:50 πμ | 0 σχόλια

Να εκδικηθεί τον σύντροφό της με τον οποίο είχε έντονο καβγά θέλησε μια 49χρονη γυναίκα στην Χερσόνησο και δεν δίστασε να κάνει παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ίδιος στις αρχές και οδήγησε στην σύλληψή της από τους αστυνομικούς.

Ήταν γύρω στις 3.30΄ τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο μικρού κυβισμού αυτοκίνητο μάρκας Smart που ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην περιοχή Ανάληψη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν αμέσως πρόλαβαν να σώσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα του και υπέστη μικρές ζημιές.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος δήλωσε ότι δεν έχει εχθρούς που να θέλουν να του κάνουν κακό και υπέδειξε ως δράστιδα την 49χρονη με την οποία συζεί, καθώς είχε προηγηθεί άγριος διαπληκτισμός μεταξύ τους. Η γυναίκα συνελήφθη παρ’ όλο που αρνήθηκε επίμονα ότι εκείνη προκάλεσε την πυρκαγιά, ωστόσο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου στον οποίο οδηγήθηκε της άσκησε δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση και την παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο, από το οποίο ζήτησε και πήρε αναβολή.

ΠΗΓΗ-φώτο: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα