Τετάρτη, 01/05/2024 | 21:29

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Πρέβεζας έκοψε την πίτα του

549 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2024, 2:37 μμ | 0 σχόλια
Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Πρέβεζας έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Οι ηλικιωμένοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους και καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, ελπίδα και χαμόγελα.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Σπύρος Κόκκαλης και ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΔΗΚΕΠ Γρηγόρης Κουμπής, οι οποίοι έκοψαν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους της δομής και το προσωπικό.
Ο κ. Κόκκαλης παίρνοντας πρώτος το λόγο μετέφερε αρχικά τον χαιρετισμό του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην ξεχωριστή αυτή μέρα, ενώ στη συνέχεια εξέφρασε την συγκίνηση και τη χαρά του για την πρόσκληση που του έγινε.
Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ενθουσιασμένος από το χώρο και τις υπηρεσίες που παρέχονται στους ηλικιωμένους, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους αυτούς και να τους παρέχουμε κάθε δυνατή φροντίδα και υποστήριξη.“
Πρέπει όλοι να γνωρίσουν τον χώρο, τη δουλειά που συντελείται εδώ και επιθυμία μας είναι του χρόνου κανείς ηλικιωμένος να μη μένει μόνος του στο σπίτι” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κόκκαλης, σημειώνοντας ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών.
Τις καλύτερες αναμνήσεις από τον χώρο , τους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους δήλωσε ότι έχει αποκομίσει ο πρώην πρόεδρος της ΝΕΔΗΚΕΠ Γρηγόρης Κουμπής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο κ. Κόκκαλης θα εργαστεί σκληρά για την βελτίωση των παροχών προς τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας.
Ο κ. Κουμπής επεσήμανε ότι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι πάντα η επίλυση του προβλήματος της μετακίνησης των ηλικιωμένων από και προς τη δομή, καθώς και λειτουργία παραρτημάτων της σε Λούρο και Ζάλογγο, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του σε κάθε νέα προσπάθεια.
Η όμορφη γιορτή περιελάμβανε αγαπημένα τραγούδια από την χορωδία του ΚΗΦΗ, τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας Θάνο Μανετζή και Στέλιο Ποϊκλή μαζί με την Ειρήνη Μαυρομάτη, ενώ ένας μικρός Αϊ Βασίλης μοίρασε σε όλους και όλες δώρα που προσέφερε μια φίλη εθελόντρια του ΚΗΦΗ.
Τέλος ένα όμορφο κόσμημα προσφορά του κοσμηματοπωλείου “Τζάμος” ήταν το δώρο για την τυχερή της κλήρωσης που έγινε μεταξύ των ηλικιωμένων και αντιστοιχούσε στο φλουρί της βασιλόπιτας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα