Δευτέρα, 29/04/2024 | 17:51

«Σκανάρουν» αυτοκίνητο, κινητό και το μαχαίρι του 50χρονου – Νέα στοιχεία από το τηλέφωνο του 31χρονου

1057 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/01/2024, 3:15 μμ | 0 σχόλια

Νέα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη στο Μεσολόγγι αναμένεται να έχουν εντός της ημέρας οι αρχές έτσι ώστε να επεκτείνουν το πεδίο των ερευνών τους στη μυστηριώδη εξαφάνιση, που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.

Αστυνομικοί, άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του Μεσολογγίου αποτελούμενη από 15 άτομα και εξοπλισμένη με θερμικές κάμερες και drones χτενίζουν και από σήμερα το πρωί μια μεγάλη έκταση, που επεκτείνεται από την περιοχή του Αγίου Θωμά έως και τις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ της πρωτεύουσας της Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε ομάδας και ψάχνουν διαφορετικά σημεία που εμπλέκονται με την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος, που κρατείται από το Σάββατο στο τμήμα Ασφαλείας του Μεσολογγίου κι εξετάζεται ως ύποπτος για την εξαφάνιση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, καθώς έχει συλληφθεί με την κατηγορία της οπλοκατοχής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο κρεοπώλης που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στη μυστηριώδη υπόθεση, ενώ όπως τόνισε στους αστυνομικούς είχε μεταφέρει τον αγνοούμενο μέχρι ένα σημείο.

Εκεί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κρεοπώλης ο 31χρονος θα συναντούσε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Παράλληλα, ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τον Μπάμπη, καθώς όπως λέει είχε επιστρέψει το ποσό που είχε δανειστεί από τον αγνοούμενο. Ωστόσο, οι συγγενείς του νεαρού άνδρα υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος του χρωστούσε ακόμα το ποσό των 17.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ, που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας την υπόθεση, μαζί με τους συναδέρφους τους από τα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου άνδρα, «σκανάρουν» το μαχαίρι που κατείχε και ελέγχουν όλες τις κάμερες της περιοχής.

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι καταθέσεις του 50χρονου έχουν κάποια «κενά» όσον αφορά χρόνους, αλλά και στην διαδρομή που ακολούθησε ο 51χρονος για να πάει τον αγνοούμενο στα ΤΕΙ του Μεσολογγίου και να επιστρέψει.

ΠΗΓΗ-φώτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα