Πέμπτη, 02/05/2024 | 14:04

Με λαμπρότητα ο καθαγιασμός των υδάτων στην Πρέβεζα- Ο Μιχάλης Ράμμος τον Σταυρό!

2146 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/01/2024, 11:34 πμ | 0 σχόλια

Παρά το γεγονός ότι ανήμερα των Θεοφανείων το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκός στην Πρέβεζα και παρά το γεγονός ότι απουσίαζε η φιλαρμονική “ΟΡΦΕΑΣ” Πρέβεζας για τους λόγους που εξήγησε με ανακοίνωσή της, πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Είχε προηγηθεί δοξολογία στον ιερό Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστομου, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, ανάμεσά τους ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης κ.α.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος, ο Καθαγιασμός των υδάτων στην Πρέβεζα, έγινε με λαμπρότητα αλλά το γεγονός ότι έπνεαν θυελλώσεις άνεμοι δεν έγινε ρίψη του σταυρού στη θάλασσα από κάποιο σκάφος, αλλά από την εξέδρα.

Τυχερός ο Μιχάλης Ράμμος που έπιασε τον σταυρό! Να έχει υγεία οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και να είναι πάντα τυχερός στη ζωή του!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα