Σάββατο, 27/04/2024 | 11:48

Επισκέψεις του Βουλευτή Ν. Λευκάδας, Θανάση Καββαδά, σε Λιμεναρχείο, Αστυνομική Διεύθυνση και Πυροσβεστική

713 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/01/2024, 2:58 μμ | 0 σχόλια

Επισκέψεις στο Λιμεναρχείο, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Λευκάδας πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να ευχηθεί στις διοικήσεις και τους εργαζόμενους για το νέο χρόνο, αλλά και να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τα σώματα ασφαλείας στο Νομό. 

Στο Λιμεναρχείο, ο Βουλευτής συναντήθηκε με το Λιμενάρχη κ. Παναγιώτη Λεονταράκη και λιμενικούς υπαλλήλους. Κατά τη συζήτησή τους αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της υπηρεσίας με προσωπικό, καθώς πέρα από τις λοιπές ανάγκες, υπάρχει κάθε χρόνο αύξηση στα ναυλοσύμφωνα με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο διοικητικός φόρτος. 

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, ο κ. Καββαδάς συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Νίκο Νικολάου, τον Πρόεδρο των Αξιωματικών Ιονίων Νήσων και Διοικητή της Τροχαίας Λευκάδας, κ. Επαμεινώνδα Κατωπόδη, καθώς και με τον Διοικητή της Ασφάλειας, κ. Αλέξανδρο Καραμπά. Ο Βουλευτής έκανε μία πλήρη ενημέρωση για την αναβάθμιση των κτιρίων στα Αστυνομικά Τμήματα Βλυχού και Βασιλικής, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στο διαγωνισμό για το Αστυνομικό Μέγαρο. Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, τονίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης της Α.Δ. Λευκάδας με προσωπικό, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Τέλος, ο Βουλευτής επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λευκάδας όπου, μαζί με το Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδος κ. Νίκο Χαλκιά και το προσωπικό, συζήτησαν θέματα που αφορούν το σώμα. Επισημαίνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρέλαβε πρόσφατα ένα σύγχρονο διασωστικό όχημα σεισμών, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο ώστε να παρεμβαίνει σε περίπτωση σεισμού για απεγκλωβισμό και διάσωση ατόμων. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί σύντομα εντός της Π.Υ. Λευκάδας πυροσβεστική ορειβατική ομάδα διάσωσης που θα μπορεί να επιχειρήσει σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές. 

Και στις τρεις Υπηρεσίες ο Βουλευτής εξήρε το έργο και την προσφορά των σωμάτων ασφαλείας στο κοινωνικό σύνολο και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, με Υγεία, Δύναμη και Ασφάλεια σε όλους τους Λιμενικούς, Αστυνομικούς και Πυροσβέστες που, όπως ανάφερε, προστατεύουν με αφοσίωση και αυτοθυσία τη ζωή και την περιουσία των πολιτών, ενώ δεσμεύθηκε τέλος ότι θα μεταφέρει όλα τα θέματα που τους απασχολούν στα αρμόδια Υπουργεία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα