Δευτέρα, 29/04/2024 | 18:27

Δήμος Πρέβεζας: Πεδίον δόξης λαμπρόν διανοίγεται για τον Σπύρο Κόκκαλη

577 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/01/2024, 8:41 μμ | 0 σχόλια

Ο λαός μίλησε, ο λαός όχι απλώς δεν έκλεισε τα αυτιά του στο γεγονός ότι υπήρξε επίθεση στο Σπύρο Κόκκαλη, αλλά απάντησε στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου δίνοντας έναν σαρωτικό αριθμό ψήφων στον Σπύρο Κόκκαλη.

Η υψηλή θέση στην κατάταξη των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, η εμπειρία του, η μαχητικότητά του, οι γνώσεις του σε μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, φρονώ ότι έπαιξαν ρόλο στο να τον επιλέξει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και να τον κάνει αντιδήμαρχο σε έναν καινούργιο-είναι η αλήθεια ρόλο.

Κόκκαλης Σπυρίδων του Σταύρου Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Μάλιστα!

Χωλαίνει η κεντρική εξουσία και στην κοινωνική πολιτική και την εξυπηρέτηση του πολίτη. Μια δημόσια διοίκηση που τα έχουμε πει χίλιες φορές, είναι φατριάζουσα, φυγόπονη, ανειδίκευτη, επιρρεπής στα ελεύθερα σχήματα και δεν μπορεί να οδηγηθεί ούτε στον εκσυγχρονισμό της, ούτε στην πρόοδό της.

Χωλαίνει λοιπόν η κεντρική εξουσία που δεν ξέρει τι της γίνεται σε κεντρικό επίπεδο και θα τα καταφέρει ο Σπύρος στον Δήμο Πρέβεζας; Ο δρόμος κάθε άλλο παρά με ροδοπέταλα είναι στρωμμένος, όμως εδώ μιλάμε για έναν άνθρωπο που μάχεται από μικρό παιδί και τα καταφέρνει. Το παιδί από το περίπτερο του Φόρου που έφτασε να έχει αυτή την κοινωνική αποδοχή όπως εύστοχα παρατήρησε συμπολίτης μας κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης λοιπόν θα τα καταφέρει, δεν υπάρχει περιθώριο ούτε…νυχιού να μην τα καταφέρει. Δεν γίνεται να μην τα καταφέρει, δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Και βέβαια ο Σπύρος έχει στο πλευρό του και τους φίλους του που θα τον στηρίξουν και ηθικά για να τα καταφέρει.

Πεδίον δόξης λαμπρόν διανοίγεται λοιπόν  για τον Σπύρο Κόκκαλη στο Δήμο Πρέβεζας.

Προσωπικά εκφράζω την πεποίθηση ότι έχει τις ικανότητες και θα τα καταφέρει!

Σιδεροκέφαλος!

Σπύρος Πλέουρας 

  • Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την τελετή ορκωμοσίας μαζί με τον πρώην βουλευτή Πρέβεζας και πρώην γραμματέα του ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Τρυφωνίδη, διότι ως γνωστόν ο Κόκκαλης είναι μπαλαντέρ, παίζει παντού!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα