Δευτέρα, 29/04/2024 | 04:02

Δήμος Ιωαννιτών: Πρωτοχρονιάτικη συναυλία με ευχές για καλή χρονιά

417 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/01/2024, 5:22 μμ | 0 σχόλια

Στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία πραγματοποιήθηκε φέτος, λόγω των εργασιών αναβάθμισης που εκτελούνται στο Πνευματικό Κέντρο, η εορταστική πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τη συμφωνική ορχήστρα του δημοτικού ωδείου Ιωαννίνων.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε τις υπόλοιπες αρχές του τόπου και τους πολίτες ανταλλάσσοντας μαζί τους ευχές για τη νέα χρονιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος επισήμανε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
“Αγαπητοί μου συνδημότες,
Καλωσορίσατε στην εορταστική πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τη συμφωνική ορχήστρα του δημοτικού ωδείου Ιωαννίνων.
Φέτος, η καθιερωμένη αυτή συναυλία γίνεται σε έναν χώρο πολύ μικρότερο από αυτόν που έχουμε συνηθίσει, την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, γιατί εκεί εξελίσσεται ένα πολύ σημαντικό έργο που θα αναβαθμίσει συνολικά τις κτιριακές και όχι μόνο υποδομές του.
Ευχή και ελπίδα όλων μας είναι σας υποδεχτούμε όλους με την πρωτοχρονιάτικη συναυλία μας για το 2025 στην ανακαινισμένη αίθουσα Βασίλειος Πυρσινέλλας.
Για το 2024, το πρώτο που εύχομαι σε όλους σας είναι υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη και προκοπή.
Πάντα μια νέα χρονιά σηματοδοτεί κι ένα νέο ξεκίνημα και θέλω να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και προσδοκιών.
Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι μια αφετηρία για συνεργασία και κοινές προσπάθειες ώστε να προωθήσουμε τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.
Δέσμευση δική μου και όλων των συνεργατών μου είναι να εργαστούμε άοκνα για να υπηρετήσουμε τον πανέμορφο τόπο μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος”.
Ακολούθησε η συναυλία με έργα των Piotr Ilyich Tchaikovsky και Johann Strauss από τη συμφωνική ορχήστρα του δημοτικού ωδείου Ιωαννίνων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γεώργιου Χλίτσιου.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα