Σάββατο, 27/04/2024 | 12:19

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ

607 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/01/2024, 1:03 μμ | 0 σχόλια

 

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ: 

4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία 23-24-25 Φεβρουαρίου 2024

Με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το 4ο  Συνέδριο του κόμματος θα διεξαχθεί στις 23-24-25 Φεβρουαρίου του 2024 στο Φάληρο στις εγκαταστάσεις του TAE – KBO- NTO.

Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  πρέπει να γίνει η αφετηρία για τη νέα εποχή του κόμματος. Ένα συνέδριο ανασυγκρότησης και αναστοχασμού με ειλικρινή και δημοκρατικό διάλογο. Ένα συνέδριο επιβεβαίωσης και ανάδειξης της ταυτότητας και επικαιροποίησης της  στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με βάση τις νέες συνθήκες και τη νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.  Αλλά και ένα συνέδριο ανοιχτό στην κοινωνία, στα μέλη και τους/τις ψηφοφόρους μας, σε κάθε αριστερό, προοδευτικό, δημοκρατικό πολίτη. Μια ανοιχτή διαδικασία με επίκεντρο τις ανάγκες, τις ελπίδες και το μέλλον της κοινωνίας και της χώρας, που θα δίνει προοδευτική διέξοδο, όραμα και προσανατολισμό.

Η εκλογή συνέδρων, νέων Συντονιστικών Οργανώσεων Μελών και νέας Νομαρχιακής Επιτροπής  θα διεξαχθεί στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Δικαίωμα ψήφου στις προσυνεδριακές διαδικασίες και δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων έχουν όσοι και όσες εγγραφούν μέλη του κόμματος μέχρι και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα