Παρασκευή, 01/03/2024 | 02:05

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ- Λογοτεχνική Στέγη Πρέβεζας: Αρχαιρεσίες

438 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/01/2024, 7:29 πμ | 0 σχόλια

Μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 21/1/2024 στη Δημοτική Πινακοθήκη «Γιάννης Μόραλης», κατά την 1η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας,  το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Νάτσος Θωμάς 

Αντιπρόεδρος: Γεωργοκίτσου Σπυριδούλα

Γενικός Γραμματέας: Μπρίκος Σπυρίδων

Ταμίας: Νούσιας Σωτήριος

Μέλη: Κωστάκη Αλεξάνδρα, Νάσση Φρειδερίκη-Αλίκη, Πλακιά Σταυρούλα

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:

  1. Κλοντζάρης Θεόδωρος
  2. Μοροζίνη Άννα
  3. Μπότσιος Βασίλειος

Το νέο Δ.Σ. αποφάσισε τη δημιουργία τομέων εργασιών. Ορίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. υπεύθυνη του Τομέα Εργασιών Πολιτισμού (Τ.Ε.ΠΟ) η κυρία Αλεξάνδρα Κωστάκη, υπεύθυνη του Τομέα Εργασιών Περιοδικού (Τ.Ε.ΠΕ) η κυρία  Φρειδερίκη-Αλίκη Νάσση, υπεύθυνη του Τομέα Ηλεκτρονικών Εργασιών (Τ.ΗΛ.Ε) η κυρία Σταυρούλα Πλακιά.

Κατά την 1η τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας ψήφισαν ομόφωνα και επικύρωσαν τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου προσωρινού Δ.Σ. για το έτος 2023, τον προϋπολογισμό και τα οικονομικά της Ένωσης. Βασικοί στόχοι της Ένωσης Λογοτεχνών Πρέβεζας για το έτος 2024 είναι η συγκρότηση  προγράμματος λογοτεχνικής και ευρύτερης πολιτιστικής δράσης, η εγγραφή νέων μελών (τακτικών, επίτιμων) και φίλων και η έκδοση λογοτεχνικού περιοδικού. 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα