Σάββατο, 24/02/2024 | 04:34

Δήμος Πρέβεζας: Βασιλόπιτα έκοψαν οι εθελοντές στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς

478 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/01/2024, 12:04 μμ | 0 σχόλια

Με την κοπή της Βασιλόπιτας των εθελοντών το απόγευμα του Σαββάτου στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των εκδηλώσεων του Δήμου Πρέβεζας, που ξεκίνησε στις 16 Δεκεμβρίου 2023 περιλαμβάνοντας δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Τη Βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Λεωνίδα Αργυρό και παρουσία των περίπου τριάντα εθελοντών.

 

Ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε όλους όσοι αυτές τις γιορτινές μέρες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αφιερώνοντας χρόνο, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στηρίζοντας τις δράσεις που συνάντησαν ιδιαίτερης αποδοχής και εξαιρετικών σχολίων τόσο απ’ τους δημότες όσο και από τους επισκέπτες όλη τη εορταστική περίοδο, ενώ τυχερή της βραδιάς ήταν η εθελόντρια Μαρία Φάκου.

Να σημειωθεί ότι η αρχή έγινε πριν από 12 χρόνια όταν για πρώτη φορά το «Χωριό της Χαράς» πλημμύρισε με παιδικές φωνές, γέλια, χαμόγελα, παιχνίδια και ευχές, κάνοντας τα Χριστούγεννα ακόμη πιο λαμπερά!.

«Το Χωριό της Χαράς» , είναι μια πολύχρωμη γιορτή, ένα γιορτινό χωριό που ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά με πολλές εκπλήξεις, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με τη συμμετοχή και τη σύμπραξη σχολείων, φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Το συντονισμό και την οργανωτική ευθύνη των εκδηλώσεων είχε και φέτος το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα