Κυριακή, 28/04/2024 | 04:26

Συντονισμός δράσεων από τους Συλλόγους Επαγγελματιών- Αυτοαπασχολούμενων Πρέβεζας

328 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/12/2023, 8:13 πμ | 0 σχόλια

Κοινή δράση αναπτύσσουν οι σύλλογοι Επαγγελματιών Αυτοαπασχολούμενων Πρέβεζας. Σε συνάντηση που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων επαγγελματιών, επιστημόνων και αυτοαπασχολουμένων της πόλης συζητήθηκαν οι επιπτώσεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Έτσι τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, ενώ παράλληλα θα παραδώσουν ψήφισμα με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου στους βουλευτές του Νομού.
Την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στη Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης θα πραγματοποιηθεί κοινή εκδήλωση των συλλόγων, ενώ την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου και ώρα 10 το πρωί προγραμματίζεται συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.
Οι φορείς που συμμετέχουν στην κινητοποίηση είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας, ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας, το Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων,το Τμήμα Πρέβεζας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Αρχιτέκτονες μηχανικοί) ,ο Σύλλογος Ψυκτικών και το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα