Κυριακή, 28/04/2024 | 10:23

Στο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης ο πρόεδρος της ΛΕΚ Πρέβεζας

826 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/12/2023, 3:26 μμ | 0 σχόλια

Στο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης ο πρόεδρος της ΛΕΚ Πρέβεζας
Τη δική της θέση στο Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης έχει η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.
Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και την συγκρότηση σε Σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου που ακολούθησε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου τη θέση του Γενικού Γραμματέα καταλαμβάνει ο πρόεδρος της ΛΕΚ Πρέβεζας Βασίλης Ράπτης.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης ιδρύθηκε το 2021 και αποτελεί ένα αδέσμευτο και ανεξάρτητο δευτεροβάθμιε όργανο με πρωταρχικό σκοπό τη συντονισμένη δράση και συνεργασία των φορέων-μελών για την επίλυση χρόνιων ζητημάτων του εθελοντισμού καθώς και την ανάδειξή του.
Μεταξύ άλλων προωθεί το συντονισμό των εθελοντικών οργανώσεων Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης, τη συνεργασία με εκπαιδευτικούς, υπηρεσιακούς και επιστημονικούς φορείς για τη διεκπεραίωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε ότι αφορά τις επιχειρησιακές δράσεις των ομάδων σε επίπεδο πολιτικής προστασίας καθώς και την προώθηση, αναβάθμιση και υποστήριξη της εκπαιδευτικής κατάρτισης των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας για τις επιμέρους δράσεις τους.

ΠΗΓΗ-φώτο: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα