Κυριακή, 28/04/2024 | 18:01

Πρέβεζα-“Χάρτινο”-“Γράμμα στον Αϊ Βασίλη”: Υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διαδικασία για τους μικρούς μας φίλους!

1418 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/12/2023, 2:26 μμ | 0 σχόλια

 

Το όνειρο κάθε παιδικής ψυχής είναι η επικοινωνία με τον Άγιο Βασίλη που αυτές τις μέρες έχει τους τρόπους να δίνει χαρά και να μεγαλώνει τα χαμόγελα των μικρών μας φίλων.

Σε αυτή την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη διαδικασία συμμετέχουν τα Καταστήματα Χάρτινο (Βιβλιοπωλείο και Παιχνίδια) στη Λεωφόρο Ειρήνης (75 και 83) μέσα στο πνεύμα αυτών των ημερών.

Στο “Χάρτινο” στην Πρέβεζα έχει ήδη τοποθετηθεί το γραμματοκιβώτιο που τα παιδιά, αφού σημειώσουν την επιθυμία τους θα στείλουν στον… Βόρειο Πόλο το γράμμα τους πριν ο Άγιος Βασίλης ετοιμάσει με τα ξωτικά του όλα τα δώρα και πριν μαζί με τους τάρανδους, τα έλκηθρα και τα ξωτικά  ξεκινήσουνγια το μεγάλο τους ταξίδι στο κέντρο της γης!

Και βέβαια ο Άγιος Βασίλης θα είναι κι αυτή τη φορά συνεπής και θα απαντήσει στα γράμματα που θα του στείλουν τα παιδιά…

 

Ένας Παραμυθένια Χριστουγεννιάτικος κόσμος μας περιμένει στα καταστήματα “ΧΑΡΤΙΝΟ” στην Πρέβεζα. Αξίζει να δώσουμε χαρά και πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους, γιατί οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου να το κάνουμε…

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα