Κυριακή, 28/04/2024 | 10:53

Πρέβεζα: Με την Αναστασία η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από Κομιτάτο και Δήμο

3180 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/12/2023, 11:42 πμ | 0 σχόλια

 

Μπορεί ολόκληρο το σύμπαν να είναι ανάμεσα από Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας όμως αναγκαστικά είναι από νωρίς σε κλίμα Αποκριάς προκειμένου να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία όλες οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Καρναβάλι του 2024, βεβαίως πάντα με την καθοριστική συμβολή του Δήμου Πρέβεζας και του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Η  αγαστή και άψογη συνεργασία Δήμου και Κομιτάτου οδήγησε τους διοργανωτές να ονομάσουν το Καρναβάλι του 2024 , “Το Καρναβάλι της Καρδιάς μας”, σας θυμίζουμε ότι το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας είχε ονομάσει το Καρναβάλι του 2023 “Το Καρναβάλι της ζωής μας” αφού ήταν το πρώτο Καρναβάλι μετά  την οδυνηρή περιπέτεια του Κορονοϊού.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την κοπή πίτας του Κομιτάτου στις 27 Ιανουαρίου στο “ΒΑΘΥ”. Στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου “(3ή 4 Φλεβάρη οριστικοποιείται ωσονούπω) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του Καρναβαλιού από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας που θα περιλαμβάνει μουσικά, χορευτικά και θεατρικά σχήματα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η συνναυλία με την τραγουδίστρια Αναστασία.

ΗΑναστασία (Δημητρά), η όμορφη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε ενάμιση χρόνο πριν μέσα από το TikTok και τις “Αμαρτίες” που έγιναν αμέσως viral, καταγράφει μία συνεχώς ανοδική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και είναι σίγουρο ότι θα καταπλήξει τα πλήθη στην τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού στην Πρέβεζα.

Φώτος: Tlife -daddy-cool.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα