Κυριακή, 28/04/2024 | 11:28

Πρέβεζα: Δώστε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το χρυσό κλειδί της πόλης!

4144 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/12/2023, 2:47 μμ | 0 σχόλια

Η Προσφορά του ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος στην Ελληνική κοινωνία είναι τεράστια. Ο γιός του Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στην Πρέβεζα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, όπου εγκαινιάστηκαν οι 12 πλήρως ανακαινισμένοι θάλαμοι στο γενικό νοσοκομείο Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος,  οι δύο βουλευτές του νομού Σπύρος Κυριάκης και Κώστας Μπάρκας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης κ.α. Ο κ. Γιαννακόπουλος άκουσε τις ευχαριστίες για την δωρεά αλλά και τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν στο χώρο του Νοσοκομείου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων, ενώ ξεναγήθηκε στους ανακαινισμένους θαλάμους νοσηλείας και τους βοηθητικούς χώρους.
Ο ίδιος μάλιστα σε σύντομες δηλώσεις του ανέφερε ότι γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από τη διοίκηση, τους γιατρούς και το λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.
Να θυμίσουμε ότι η δωρεά του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος αφορούσε τη μελέτη και κατασκευή βοηθητικών χώρων (WC) σε έντεκα θαλάμους του νοσοκομείου.
Στους ανακαινισμένους θαλάμους έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Επίσης, οι θάλαμοι έχουν εξοπλιστεί με ιματιοθήκες για τα προσωπικά αντικείμενα των ασθενών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών και την αναβάθμιση των συνθηκών νοσηλείας.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι φορείς μας επισέφθηκαν το ιστορικό κέντρο και την παραλία της Πρέβεζας και κάθισαν για φαγητό στο “Σαϊτάν Παζάρ” του Στάθη και της Μαρίνας, ενώ ο Δημήτρης που πήρε πολύ αγάπη στην Πρέβεζα, φωτογραφήθηκε με πολύ κόσμο, ανάμεσα σε αυτούς και οι Σάκης και Χρήστος Γουρνάρης.

Έχουν έρθει υπουργοί και υπουργοί στην Πρέβεζα, τέτοια αγάπη όπως έδειξε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η Πρέβεζα, δεν έδειξε σε κανέναν τους.

Το να είμαι φόλα ΑΕΚ και να τον συμπαθώ τόσο πολύ αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι μυστήριο, είναι προσωπικότητα αυξημένης εμβέλειας και ψυχάρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Δημήτρης είναι ο δικός μας άνθρωπος, δώστε του το χρυσό κλειδί της πόλης της Πρέβεζας !

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα