Κυριακή, 28/04/2024 | 23:53

Πρέβεζα-Αίθουσα Ντίνος Σαγανάς: Ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος “ξέπλυνε” την ντροπή και έδωσε προοπτική!

749 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/12/2023, 7:53 μμ | 0 σχόλια

Με σχεδόν έναν στους δύο Δημότες Πρέβεζας να εκφράζουν την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές και με ένα συντριπτικό ποσοστό με απόσταση 18 ποσοστιαίων μονάδων και περισσότερους από 3 χιλιάδες διαφορά από τον δεύτερο, ο Δήμαρχος της Καρδιάς μας Νίκος Γεωργάκος, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

Συνεχίζει το έργο του και τα μηνύματα για την πενταετία που έρχεται με τον Νίκο Γεωργάκο στο τιμόνι του Δήμου Πρέβεζας είναι κάτι περισσότερο από ευοίωνα!

Η Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου είναι μια ημέρα ιστορική για τον αθλητισμό της Πρέβεζας. Εκεί που για δεκαετίες οι αθλητές μας προπονούνταν και ήταν σκέτο “αχούρι” εκεί που οι αθλητές μας μέσα από όλες αυτές τις αντιξοότητες προσπαθούσαν και που ήταν ένας χώρος ντροπής, ο Νίκος Γεωργάκος έβαλε τέλος σε αυτό.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος με το έργο της πλήρους ανακαινισμένης αίθουσας Ντίνου Σαγανά στο Δημοτικό στάδιο Πρέβεζας, “Ξέπλυνε” την ντροπή και δίνει προοπτική σ τους αθλητές μας να εκγυμναστούν μέσα από ανθρώπινες συνθήκες.

Το αχούρι δεν υπάρχει πια αφού αντικαταστάθηκε από ένα στολίδι, αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον Δήμαρχό μας Νίκο Γεωργάκο και στη Δημοτική του αρχή. Μπράβο!!!

Ο ίδιος ο Νίκος Γεωργάκος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από αυτή την υπέρ το δέον θετική εξέλιξη: “Πάντα το μετά πρέπει να είναι καλύτερο! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να προσθέτεις έμπρακτα χρώμα και φως στο Δήμο της καρδιάς μας! Σήμερα εγκαινιάσαμε ένα σημαντικό έργο τόσο για την αθλητική ανάπτυξη όσο και για την υγεία των αθλητών και όσων γυμνάζονται. Στην πλήρως ανακαινισμένη κλειστή αίθουσα «Ν. Σαγανά» παραμονή του νέου έτους εκκίνησης μιας νέας πενταετίας ολοκλήρωσης, υλοποίησης αλλά και σχεδιασμού έργων για την ποιότητα ζωής όλων των Δημοτών σε κάθε Δημοτική Ενότητα και κάθε Τοπική Κοινότητα του τόπου μας!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα