Δευτέρα, 29/04/2024 | 00:34

Οι νεάνιδες του ΣΚ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ στο τουρνουά του ΠΡΟΜΗΘΕΑ

535 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/12/2023, 11:07 πμ | 0 σχόλια
Μεγάλη τιμή να συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τουρνουά του Προμηθέα Πάτρας η νεανική ομάδα του ΣΚ Νικόπολη,σε αγώνες με πολύ ισχυρές ομάδες που θα δώσουν στα κορίτσια πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια όλων των πρωταθλημάτων.
Τα Promitheas Park Tournaments «Ανδρέας Μελιγδής» επιστρέφουν ανανεωμένα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, με καινοτόμες δράσεις και πολλές εκπλήξεις και υπόσχονται ένα θέαμα γεμάτο συγκινήσεις, με την «αφρόκρεμα» των μικρών ηλικιών να βρίσκεται στην Πάτρα. Όπως έχει προαναγγελθεί, η αρχή θα γίνει με τα Τουρνουά Νεανίδων και Κορασίδων (27-30 Δεκεμβρίου)
Παράλληλα με τα τουρνουά, θα διοργανωθούν και τα καθιερωμένα πλέον «Legends Talk», με κορυφαίες Ελληνίδες πρώην αθλήτριες όπως η Εβίνα Μάλτση, η Δήμητρα Καλέντζου και Aναστασία Κωστάκη καθώς και η διεθνής εν ενεργεία Μαριέλλα Φασούλα οι οποίες θα μιλήσουν στις νεαρές αθλήτριες ,θα τις συμβουλέυσουν και θα φωτογραφηθούν μαζί τους όπως επίσης και σεμινάριο προπονητών με κύριο ομιλητή τον κ Κώστα Μίσσα που θα απευθυνθεί στους προπονητές των συμμετεχουσών ομάδων αλλά και σε ενδιαφερόμενους προπονητές της ευρύτερης περιοχής.
www.youtube.com/watch?v=WpIyhXilWoU&t=37s
Στο τουρνουά των Νεανίδων θα λάβουν μέρος η Νικόπολη Πρεβέζης, ο ΚΑΟ Μελισσίων, το Μαρούσι, οι Πάνθηρες Καβάλας, ο ΑΟ Άνδρου, ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ο Πιερικός Αρχέλαος, ο ΓΑΣ Ολυμπίας Μήθυμνας και φυσικά ο οικοδεσπότης Προμηθέας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα