Κυριακή, 28/04/2024 | 00:33

Μόνο περηφάνεια για τη ΛΕΚ Πρέβεζας που βραβεύτηκε για την προσφορά της στις καταστροφικές Πλημμύρες

357 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/12/2023, 10:31 πμ | 0 σχόλια

Σε ένα έντονα συναισθητικό κλίμα , πραγματοποιήθηκε η “Εκδήλωση Τιμητικής Βράβευσης των εθελοντών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, για την προσφορά τους στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού και διάσωσης ανθρώπων και ζώων στις καταστροφικές πλημμύρες στο Νομό Τρικάλων.”

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Η εκδήλωση διοργανώθηκε, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, και τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομου, Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης κ. Σίμων, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου κος Δημήτριος Μαυρογιώργος ( ο οποίος εκπροσωπούσε και τον Περιφερειάρχη κο Αλέξανδρο Καχριμάνη ) , η Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κα Πίστη Κρυσταλλίδου , ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας κος Ιωάννης Δαρδαμάνης, ο Αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας κος Παναγιώτης Κόκκαλης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Τρικάλων Πύραρχος Ευάγγελος Τσιορλίδας και ο πυραγός Αθάνασιος Καραδημήτρης, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Πρέβεζας Πύραρχος Αθανάσιος Μικρούλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ευάγγελος Τσοβίλης, ο αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας & Εθελοντισμού κος Βασίλειος Παπαχρήστος, , ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας κος Δημήτριος Γερογιάννης, ο κος Ευάγγελος Σακκάς από την Περιφέρεια Ηπείρου, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου, εκπρόσωποι της εταιρείας Lambda (οι οποίοι παρουσίασαν το εγκατεστημένο πρόγραμμα καμερών για πυρκαγιές), η Διευθύντρια της Foppen, και πολύτιμη χορηγός της ΛΕΚ κα Βίκυ Νίκου, ο Γεώργιος Αργύρης και ο Γεώργιος Χαχάμης οι οποίοι εκπροσωπούσαν τους κάτοικους από τα Μεγάλα Καλύβια, ο πρόεδρος του Κ.Π.Δ.Φ.Π Βύρωνα κος Σταύρος Σαλαγιάννης , εθελοντές από τον Βύρωνα και μέλη της ΛΕΚ .

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ολιγόλεπτο βίντεο από την δράση της ΛΕΚ στα Μεγάλα Καλύβια και μετά τους χαιρετισμούς των καλεσμένων και την ομιλία του Προέδρου της ΛΕΚ , κου Βασιλείου Ράπτη, ο οποίος έκανε μια χρονική αναδρομή στο γεγονός τιμήθηκαν.

Τα μέλη της ΛΕΚ που συμμετείχαν στην επιχείρηση:
Ελένη Ζέρβα
Γεώργιος Κοτσάνης
Αλέξανδρος Τέφας
Αθανάσιος Κοτσαρίνης
Βίκτωρας Γιαννούλης
Βασίλειος Ράπτης.
Τα μέλη του Κεντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα :
Στέφανος Ζερβός
Δημήτριος Θωμόπουλος
Κωνσταντίνος Καρκάνης
Αντώνης Δούρος

Την πλακέτα παρέλαβε από τον κο Δημήτριο Μαυρογιώργο, ο πρόεδρος του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ε.Ο. Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης κος Σταύρος Σαλαγιάννης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάνουν πολεμικές τέχνες

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΛΕΚ τίμησε τον Προιστάμενο της Πολιτικής Προστασίας κο Δημήτριο Μαυρογιώργο για την συνεργασία και στήριξη στο έργο της Λέσχης , τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κο Αλέξανδρο Καχριμάνη για την στήριξη και την πολύτιμη αρωγή στο έργο της και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας για την βοήθεια του στο έργο της Λέσχης

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "REGION"

 

Με το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε γεύμα από την Περιφέρεια Ηπείρου στους προσκεκλημένους και τους εθελοντές..

 

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν χόκεϊ και κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα σίδερο ρούχων και κείμενο που λέει "Exit ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ www.rescuecommando.eu Ν.ΠΡΕΒΕΖΑΣ RESCUE ΟΜΑΔΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ"

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιχνίδι και κείμενο που λέει "αυτό που μετράει δεν είναι τι σου συμβαίνει.. αλλά πως αντιδράς σε αυτό που σου συμβαίνει. % စ๐"

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα