Πέμπτη, 02/05/2024 | 08:27

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το Santa Run Πρέβεζα 2023

450 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/12/2023, 1:20 πμ | 0 σχόλια

Δύο ακόμη νέοι απινιδωτές σε κομβικά σημεία της πόλης

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων τιμώντας το πνεύμα προσφοράς κι αλληλεγγύης πάνω από 500 μικροί και μεγάλοι έτρεξαν στο “Santa Run Preveza 2023”, φορώντας τα σκουφάκια του αγαπημένου μας Αι-Βασίλη μέσα στο κέντρο της πόλης.
Οι Αι-Βασίληδες έτρεξαν για καλό σκοπό αφού επιχειρήσεις στο τέλος του αγώνα προσέφεραν δυο απινιδωτές που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης , αυξάνοντας τον αριθμό των απινιδωτών που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε συνεργασία με το Δήμο σε εξωτερικούς χώρους.
Το “SANTA RUN PREVEZA 2023”, περιελάμβανε αγώνα 3 χιλιομέτρων στον κεντρικό πολεοδομικό ιστό της Πρέβεζας . Αφετηρία και τερματισμός ήταν η πλατεία των Δικαστηρίων. Μετά το τέλος του αγώνα έγινε κλήρωση δώρων που προσέφεραν επιχειρήσεις της πόλης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών πλακετών στους ανθρώπους και στις επιχειρήσεις που προσέφεραν τους απινιδωτές από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας κ. Λεωνίδα Αργυρό, τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κ. Κυριαζή και τον εργαζόμενο στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας Μιχάλη Γεωργαντζή.
Ειδικότερα για την προσφορά απινιδωτών απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στη Διεύθυνση της επιχείρησης ALILA TALES & SPIRITS , στη Σκλαβενίτη Μαυρέτα, Κώνστα Παναγιώτη, Καλούση Ιωάννη και Σπυράκο Αριστείδη καθώς και στην εταιρεία Ολυμπιακή ΑΒΕ Χελιού και Σολομού.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά των απινιδωτών που μπορεί να σώσουν ζωές.
Οι διοργανωτές Δήμος Πρέβεζας, Επιμελητήριο , Α.Ο. Πρέβεζας, Σύλλογος ΕΥΖΗΝ, Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας και Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαρίστησαν όλους όσοι συμμετείχαν, καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και ευχήθηκαν χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη.
ΠΗΓΗ-φώτος: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα