Δευτέρα, 29/04/2024 | 14:35

Κώστας Μπάρκας: Συνάντηση με τον Σύλλογο Φροντιστών Πρέβεζας

333 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/12/2023, 5:21 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με μέλη του προεδρείου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας είχε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Μπάρκας. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν το φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, με το οποίο η ίδια αντιμετωπίζει a priori ως φοροφυγάδες το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών της χώρας. Απέναντι σε μια πολιτική που η κυβέρνηση δεν την είχε καν ανακοινώσει προεκλογικά, οι φορείς των ελεύθερων επαγγελματιών είναι κάθετα αντίθετοι. Μπροστά σε μια νέα φορολογική επιβάρυνση, που αφαιρεί εισόδημα σε μια εποχή που η ακρίβεια καλπάζει, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιτείνουν, μεταξύ άλλων, την πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος. Τα προεκλογικά ψέματα της Νέας Δημοκρατίας καταλήγουν σε ένα φορολογικό νομοσχέδιο με επιβάρυνση που ξεκινά από τα 1.450 ευρώ.
Από την πλευρά του ο κ. Μπάρκας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία έχει καταθέσει την πρόταση για αύξηση του αφορολόγητου στα δέκα χιλιάδες ευρώ για όλους, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι το φορολογικό είναι μια πτυχή της κρυφής ατζέντας που αποκαλύπτει σταδιακά η κυβέρνηση.


Τα μέλη του προεδρείου του Συλλόγου Φροντιστών έθεσαν υπόψη του κ. Μπάρκα, ορισμένα από τα πάγια αιτήματα του κλάδου τους, όπως η αναγνώριση της προϋπηρεσίας και η επέκταση των voucher και για τον κλάδο των φροντιστηρίων. Ο κ. Μπάρκας από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση αυτή, σημειώνοντας πως προσβλέπει σε μια ειλικρινή συνεργασία και συνεννόηση για θέματα που αφορούν τον κλάδο.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα