Κυριακή, 28/04/2024 | 06:36

Κώστας Μπάρκας: Στο ίδιο έργο θεατές της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου της Πρέβεζας

249 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/12/2023, 11:25 πμ | 0 σχόλια

Στο ίδιο έργο θεατές. Στην Ελλάδα της επενδυτικής βαθμίδας του κ. Μητσοτάκη το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, το νοσοκομείο πρωτεύουσας Νομού μένει και μάλιστα σε περίοδο εορτών, χωρίς εφημερία της Χειρουργικής Κλινικής. 

Στο τέλος θα μείνουμε με τα ντουβάρια, έστω και ανακαινισμένα… Ίσως η Πρέβεζα και ειδικά στο ζήτημα της στελέχωσης των μονάδων υγείας, να είναι εκείνος ο τόπος στη χώρα μας, που βρίσκει εφαρμογή τόσο άσχημα για τους πολίτες η έπαρση και η αλαζονεία του 41%, όταν μετά από τόσες Επίκαιρες Ερωτήσεις, Ερωτήσεις, Αναφορές, κλπ, τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων του Νοσοκομείου και των πολιτών καθ’ όλη την πενταετία διακυβέρνησης Μητσοτάκη, η κατάσταση στον τομέα της Υγείας να βρίσκεται σε οριακό επίπεδο. 

Θα καταθέσουμε Ερώτηση, ασκώντας το καθήκον που μας έταξαν οι πολίτες του Νομού, για την παρατεταμένη υποστελέχωση και υποβάθμιση του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου της Πρέβεζας. Ελπίζουμε να μην ακούσουμε πάλι τα ίδια ψέματα. 

Για τις Πρεβεζάνες και τους Πρεβεζάνους και όσους διαβιούν στον τόπο μας αποκτά ζωτική σημασία η ευχή, «Καλά Χριστούγεννα, πάνω απ’ όλα με Υγεία!».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα